Sportfysiotherapie - Pro-F fysiotherapie
Sportfysiotherapie is een manier van behandelen waarbij gekeken wordt naar het gehele bewegingsgestel. Ook voor niet sporters kan het een geschikte manier van behandelen zijn.
sportfysiotherapie, fysiotherapie, fysiotherapeut, enschede, oldenzaal
15747
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15747,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sportfysiotherapie

Van amateursporter tot topsporter

 

Als sporter, van amateur,- tot topsporter,  heb je specifieke doelstellingen wanneer het gaat om fysiotherapie. Het lichaam moet in perfecte conditie zijn om tot (top)prestaties te komen. Naast het behandelen van blessures is het ook van groot belang om blessures te voorkomen.

 

De rol van de fysiotherapeut

 

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol in jouw leven als (top)sporter. Hij kent het lichaam, de beweegpatronen en de trainingstechnieken. Hij weet hoe hij meer uit je lichaam kan halen waarbij gekeken wordt naar de bewegingen die bij het uitoefenen van de sport essentieel zijn. Op het gebied van blessurepreventie, door op de juiste manier het lichaam te trainen, kan de sportfysiotherapeut veel voor je betekenen.

Ervaring in de sport

 

Pro-F fysiotherapie heeft een geheel eigen sportvisie ontwikkeld door de jaren ervaring en samenwerking met onder andere krachttrainers uit verschillende disciplines. De fysiotherapeuten van Pro-F fysiotherapie werken onder meer voor: Individuele (top)sporters, verschillende voetbalclubs, Top Judo Twenthe en schaatsers uit de (voormalige) TVM schaatsploeg.

 

Afspraak sportfysiotherapie

 

Plan hieronder online een afspraak met één van onze fysiotherapeuten. Bel of mail voor meer informatie naar 053 851 06 94 of info@pro-f.nl

arthur-bennink-eigenaar-vierkant-50-50-grijs

“het team jonge gasten die allemaal bereid zijn om het beste uit hun werk te halen maakt Pro-F fysiotherapie tot een succes”

Arthur

(sport) Fysiotherapeut
wouter-vos-vierkand-50-50-grijs

“Bewegen, trainen, blessures voorkomen en toch het maximale uit je sporter weten te halen… daar ligt mijn passie! ”

Wouter

(sport) Fysiotherapeut (io)
marco-pallencaoe-vierkant-50-50-grijs

“manuele therapie heeft mijn visie verbreed, het verscherpt mijn onderbouwing bij het achterhalen van de oorzaak van een klacht”

Marco

(manueel) Fysiotherapeut

Volg ons op social media: