Sport Performance

Performance testen en trainen

Als sporter streef je er altijd naar het beste uit jezelf te halen. Het trainen naar een persoonlijke topprestatie begint bij het inzichtelijk maken van je sterke en zwakke punten. Het lichaam krijgt te maken met verschillende belastingen per sportdiscipline. In het innovatieve Pro-F Performance Lab maken we gebruik van geavanceerde technologie om elke sporter uit verschillende disciplines diepgaande inzichten te geven. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Op basis van de resultaten van de performance testen kunnen we een uniek trainingsschema opstellen. Bovendien helpen we je dit schema effectief toe te passen met de begeleiding van een ervaren performance/personal trainer.

performance Test

Ben je als sporter nieuwsgierig naar je fysieke potentie en wil je meer inzicht in je sterke en zwakke punten? Bij Pro-F maken we gebruik van moderne apparatuur om een uitgebreide analyse te maken van jouw fysieke capaciteiten. Deze testen worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie als sporter en kunnen gericht zijn op stabiliteit, flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. De uitkomsten van deze testen leveren waardevolle informatie op over welke ondersteuning en aanpassingen nodig zijn om jouw training te optimaliseren en zo je sportprestatie te verbeteren.

 • Sportspecifieke expertise
 • Deskundig, individueel en op maat gemaakt advies
 • Pro-F Performance Lab met topfaciliteiten, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie

 

Meer over performance testen

performance Training

Elke sporter is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak als het gaat om trainingen. Pro-F biedt op maat gemaakte performance trainingen, afgestemd op jouw unieke situatie als sporter. Nauwkeurig wordt er samen met een personal trainer gekeken naar je doelstellingen die gericht kunnen zijn op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Op basis van deze doelstellingen wordt een gedetailleerd trainingsschema opgesteld, dat onder begeleiding van een performance trainer wordt uitgevoerd. Zo helpt Pro-F jou om je sportieve doelen te bereiken.

 • De focus ligt op het verwezenlijken van jouw sportieve doelen
 • Unieke en persoonlijke (medische) begeleiding
 • Objectieve monitoring

 

Meer over performance training

Onze performance specialisten

Wouter Welling Wouter Bewegingswetenschapper
Daan Damveld Daan Personal Trainer
ralph-speerstra-sportfysiotherapeut Ralph Sportfysiotherapeut

Direct een afspraak maken?

Voor het maken van afspraken of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar één van onderstaande telefoonnummers.

Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

Pro-F Enschede Clubfit
Parkweg 159-161
7545 MV Enschede
Tel: 053 – 203 21 67

Direct een afspraak plannen?
Dat kan ook via ons online afsprakentool. Zorg dat je alle gegevens bij de hand hebt en doorloop alle stappen. Wanneer je dit niet doet, wordt de afspraak niet verwerkt.

Afspraak maken

CONTACTFORMULIER

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht

  PRO-F ACTUEEL

  Pro-F is continu in ontwikkeling, van de nieuwste behandeltechnieken tot de samenwerking met partners. Lees hier over de actuele ontwikkelingen binnen Pro-F Professionele Fysiotherapie en ervaringen van patiënten.

  Bekijk al het nieuws
  Performance Lab

  Duursportlab in de praktijk

  Dit zijn Maikel Caarels (podotherapeut) en Wouter Welling (bewegingswetenschapper). Vanuit… Lees verder

  Ervaringen

  Gemotiveerd blijven is de uitdaging!

  Demotiverende klachten Stefan is in 2020 begonnen met hardlopen nadat… Lees verder

  Performance Lab

  Blessurevrij trainen voor de Enschedese Marathon

  Op zondag 24 april gaan weer duizenden mensen meedoen met… Lees verder

  Ervaringen

  Halve marathon lopen na auto-ongeluk

  Aanstaande zondag 24 april wordt de Enschedese Marathon weer gehouden…. Lees verder

  Aangesloten bij: