Personal training in Enschede

Samen werken aan jouw persoonlijke beweegdoelen

Het hebben van een bewegingsdoel is een belangrijke eerste stap naar een gezonde levensstijl. Of het nu gaat om revalideren na een blessure, het oppakken van een trainingsschema of voorbereiden voor een nieuw seizoen met belangrijke wedstrijden. Een personal trainer helpt je bij het bereiken van deze doelen door te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast houdt een personal trainer rekening met jouw unieke situatie, waardoor de kans op blessures aanzienlijk wordt verminderd en klachten worden voorkomen. 

Sportspecifieke Personal Training bij Pro-F

Optimale begeleiders voor topsporters

Bij Pro-F zijn we toegewijd aan sportspecifieke personal training op het hoogste niveau. Met jarenlange ervaring in het begeleiden van topsporters uit diverse disciplines en de beschikking over eersteklas faciliteiten, zijn wij dé partner voor (top)sporters die streven naar excellentie. Ons Pro-F Performance Lab voegt een wetenschappelijke dimensie toe, waar we performance tests uitvoeren om voortgang te meten en trainingen te finetunen voor optimale resultaten. Bij Pro-F staat sportspecifiek trainen centraal, en staat een team van bevlogen professionals klaar om atleten te helpen hun potentieel te maximaliseren.

Onze personal trainers

Kai Dubbink Kai Dubbink Personal Trainer
Daan Damveld Daan Damveld Personal Trainer

Leefstijl verbeteren met personal training

Voor een gezonde en actieve leefstijl

Bij Pro-F gaan onze personal trainers verder dan alleen het begeleiden van (top)sporters; we streven ernaar om iedereen te helpen hun leefstijl te verbeteren. Of je nu een atleet bent met hoge prestatiedoelen of gewoon op zoek bent naar een gezondere leefstijl, onze toegewijde trainer staan voor je klaar. Met een focus op leefstijlverbetering bieden we personal training op maat, waarbij we de behoeften en doelen van elke individu centraal stellen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven, of dat nu betekent dat je je sportieve prestaties wilt verbeteren of gewoon een actievere leefstijl wilt omarmen. Ontdek de voordelen van personal training voor een verbeterde levensstijl bij Pro-F.

Pro-F voelt als een warm thuis en een topsport-omgeving met de beste mensen om je heen.

Larry Ten Voorde (autocoureur)

Maak kennis met Daan DamvelD

Daan Damveld is als personal trainer werkzaam bij Pro-F. Van jongs af aan had hij al grote interesse voor sport. Zijn vrije tijd bracht hij het liefst door op het veld. Jaren later kreeg hij de kans om van zijn hobby zijn beroep te maken. Vanuit zijn studie is hij aan de slag gegaan als leefstijlcoach en personal trainer, waarbij hij vooral klanten begeleidde met het oog op een gezondere levensstijl. In deze periode heeft hij veel ervaring opgedaan, maar zijn interesse in sport bracht hem een nieuwe ambitie: zowel ervaren topsporters als fanatieke vrijetijdsporters begeleiden, zodat zij hun sportieve doelen kunnen bereiken. In zijn huidige rol als Personal Trainer bij Pro-F zet hij zich samen met collega’s elke dag in om een op-het-lijf geschreven programma te ontwikkelen, zodat iedereen zijn eigen topprestatie kan bereiken! 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou, plan dan een gratis oriënterend gesprek met Daan. Stuur ons een mail via info@pro-f.nl of bel naar 053-8510694

Direct een afspraak maken?

Voor het maken van afspraken of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar één van onderstaande telefoonnummers.

Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

Pro-F Enschede Clubfit
Parkweg 159-161
7545 MV Enschede
Tel: 053 – 203 21 67

Direct een afspraak plannen?
Dat kan ook via ons online afsprakentool. Zorg dat je alle gegevens bij de hand hebt en doorloop alle stappen. Wanneer je dit niet doet, wordt de afspraak niet verwerkt.

Afspraak maken

CONTACTFORMULIER

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht

  PRO-F ACTUEEL

  Pro-F is continu in ontwikkeling, van de nieuwste behandeltechnieken tot de samenwerking met partners. Lees hier over de actuele ontwikkelingen binnen Pro-F Professionele Fysiotherapie en ervaringen van patiënten.

  Bekijk al het nieuws
  Nieuws

  Verlenging samenwerking

  FC Twente en Pro-F Fysiotherapie Versterken Samenwerking FC Twente verlengt… Lees verder

  Stage

  Stage bij Pro-F

  Mijn Tijd bij Pro-F Fysiotherapie Carmen van Haastert, een enthousiaste… Lees verder

  Nieuws

  Pro-F start innovatief onderzoek met FC Twente en partners

  Pro-F werkt samen met FC Twente, Demcon Johan Sports, Provispo… Lees verder

  vkb revalidatie voetbal ervaring
  Knieklachten

  Ervaring VKB revalidatie

  Voetbal en sport in het algemeen loopt als een rode… Lees verder

  Nieuws

  Topsportcomplex op Diekman

  ENSCHEDE – FC Twente wil in 2024 het nieuwe topsportcentrum… Lees verder

  Cariere bij Pro-F

  De (natte) droombaan

  De (natte) droombaan Toen iemand benoemde dat ik wel een… Lees verder

  Ervaringen

  Gemotiveerd blijven is de uitdaging!

  Demotiverende klachten Stefan is in 2020 begonnen met hardlopen nadat… Lees verder

  Ervaringen

  Halve marathon lopen na auto-ongeluk

  Aanstaande zondag 24 april wordt de Enschedese Marathon weer gehouden…. Lees verder

  Knieklachten

  Promotie van Wouter Welling

  Promotie van Wouter Welling aan de Rijksuniversiteit van Groningen; ‘de… Lees verder

  Aangesloten bij: