(Sport)psychologie

Topprestaties hebben fysieke én mentale aandacht nodig

Of je nu een (top)sporter bent of aan het revalideren bent na een operatie of blessure, iedereen heeft zijn eigen beweegdoelstelling. Bij een sporter kan het gaan om een PR en na een operatie of blessure wil je weer op de fiets naar je werk kunnen gaan. Naast het fysieke aspect is de mentale component ook altijd van grote invloed op het behalen van je doelstelling. Wanneer er belemmeringen optreden in gedachten, gevoelens of gedrag kan de (sport)psycholoog je helpen

Hoe helpt onze (sport)psycholoog

Bij Pro-F geloven we in de kracht van een holistische benadering, waarbij we niet alleen naar het fysieke, maar ook naar het mentale aspect van je gezondheid kijken. Door alle aspecten van gezondheid te integreren, streven we ernaar om jou te helpen je beweegdoelen te halen. De sportpsycholoog helpt je bij belemmerende gedachten, gevoelens en gedrag die je beweegdoelen in de weg kunnen staan. Waardoor je weer positiever kan denken, vertrouwen terugwint en je kan concentreren op jouw cirkel van invloed.

 • Focus op jouw doelen
 • Onderzoek naar de oorzaak
 • Persoonlijk behandelplan

Onze (sport)psycholoog

Britt de Kroon Britt De Kroon (sport) Psycholoog
AGB: 94103256

Wanneer ga je naar een psycholoog?

Onze psycholoog helpt je gedurende het revalidatieproces, bij het overwinnen van een ingrijpende gebeurtenis, of het omgaan met teleurstellingen (in je fysieke gesteldheid). Ze kijkt naar de onderliggende oorzaken van je gevoelens en gedrag, identificeren valkuilen en bieden de tools en vaardigheden die je nodig hebt om je mindset te veranderen.

Specifieke vragen over jouw situatie?
Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een mail via info@pro-f.nl of bel naar 053-8510694

Wat doet een sportpsycholoog

In het geval van prestatieverbetering bij (top)sporters biedt de sportpsycholoog gerichte mentale training. Denk daarbij aan het stellen van doelen, het verbeteren van focus, het vergroten van motivatie of het opbouwen van zelfvertrouwen. Onze mentale training helpt (top)sporters om mentaal sterk te worden, zelfs in uitdagende situaties zoals bij veranderingen, tegenslagen, of prestatiedruk.

Direct een afspraak maken?

Voor het maken van afspraken of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar één van onderstaande telefoonnummers.

Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

Pro-F Enschede Clubfit
Parkweg 159-161
7545 MV Enschede
Tel: 053 – 203 21 67

Direct een afspraak plannen?
Dat kan ook via ons online afsprakentool. Zorg dat je alle gegevens bij de hand hebt en doorloop alle stappen. Wanneer je dit niet doet, wordt de afspraak niet verwerkt.

Afspraak maken

CONTACTFORMULIER

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht

  Aangesloten bij: