Ben ik hiervoor verzekerd?

Wij hebben met alle verzekeraars een contract, dus als je een aanvullend pakket hebt mét fysiotherapie dan declareren we direct naar je zorgverzekering!

Als je niet (voldoende) verzekerd bent voor fysiotherapie wordt de zitting in rekening gebracht volgens onderstaande prijzenlijst.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Nee, je hoeft niet eerst je huisarts te vragen naar een verwijsbrief. Je kunt direct bij ons in behandeling komen.

Informatie

Tijdens de eerste kennismaking ontvang je een informatie waarin de systematiek rondom verzekeraars wordt uitgelegd. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid te achterhalen hoe en onder welke voorwaarden jij jouw zorgverzekeringspolis hebt afgesloten.

Zitting Fysiotherapie € 45,-
Zitting Manuele Therapie € 56,75
Intake (eerste afspraak) € 58,50
Toeslag aan huis € 20,50
Rapportage letselschade € 100,50

 

Bovenstaande tarieven gelden voor:
– patiënten zonder aanvullende verzekering
– patiënten die al door de door hen verzekerde behandelingen heen zijn

Afspraak annuleren of verplaatsen

Je kunt je afspraak tot 24 van tevoren uur verzetten of afzeggen. Buiten kantooruren kun je je afmelding inspreken op de voicemail of doorgeven per mail: info@pro-f.nl Tevens kun je een bericht achterlaten op onze website door het contactformulier hieronder in te vullen.

Zeg je de afspraak te laat af, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij jou in rekening te brengen middels een factuur. Je ontvangt daarvoor een aparte nota. Let op: deze factuur is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar omdat het niet om verleende zorg gaat. Dit is een landelijke maatregel waaraan alle zorgaanbieders zich moeten houden en staat los van het feit of er al dan niet sprake is van een overmachtsituatie.

Aangesloten bij: