Ben ik hiervoor verzekerd?

 

Wij hebben met alle verzekeraars een contract, dus als je een aanvullend pakket hebt mét fysiotherapie dan declareren we direct naar je zorgverzekering!

 

Als je niet (voldoende) verzekerd bent voor fysiotherapie wordt de zitting in rekening gebracht volgens onderstaande prijzenlijst.

 

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Nee, je hoeft niet eerst je huisarts te vragen naar een verwijsbrief. Je kunt direct bij ons in behandeling komen.

 

Informatie

Tijdens de eerste kennismaking ontvang je een informatie waarin de systematiek rondom verzekeraars wordt uitgelegd. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid te achterhalen hoe en onder welke voorwaarden jij jouw zorgverzekeringspolis hebt afgesloten.

 

Onze tarieven in 2023

 • Zitting fysiotherapie

  43,00
 • Zitting manuele therapie

  55,75
 • Intake (eerste afspraak)

  57,00
 • Toeslag behandeling aan huis

  19,50
 • Rapportage letselschade

  95,75
 • Osteopathie*

  95,00

* osteopathie valt onder alternatieve geneeskunde en wordt vrijwel door alle zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het is raadzaam om hierover navraag te doen bij je eigen zorgverzekeraar. In tegenstelling tot fysiotherapie kan Pro-F de vergoeding voor osteopathie niet direct bij de verzekeraar declareren.

 

Bovenstaande tarieven gelden voor:
– patiënten zonder aanvullende verzekering
– patiënten die een ziektekostenverzekering hebben bij een maatschappij waarmee geen overeenkomst is afgesloten.
– patiënten die al door de door hen verzekerde behandelingen heen zijn

 

Wordt een gemaakte afspraak niet minimaal 24 uur van te voren geannuleerd of niet nagekomen, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij jou in rekening te brengen middels een factuur. Let op: deze factuur is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar omdat het niet om verleende zorg gaat. Dit is een landelijke maatregel waaraan alle zorgaanbieders zich moeten houden en staat los van het feit of er al dan niet sprake is van een overmachtsituatie.