Revalidatie Enschede Oldenzaal - Pro-F fysiotherapie
Fysiotherapie als ondersteuning bij revalidatie is een zaak van kennis en vertrouwen. Wij behandelen sportgerelateerde klachten maar begeleiden ook revalidatietrajecten na een ongeluk, of operatie van bijvoorbeeld knieën en heupen.
revalidatie, fysiotherapie, enschede, oldenzaal, zwembad, nieuwe knie, nieuwe heup
15750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15750,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Revalidatie

Revalidatie

Optimaal revalideren

 

Fysiotherapie als ondersteuning bij revalidatie is een zaak van kennis en vertrouwen. Wij behandelen sportgerelateerde klachten maar begeleiden ook revalidatietrajecten na een ongeluk, of operatie van bijvoorbeeld knieën en heupen. Daarnaast hebben we gespecialiseerde fysiotherapeuten die je graag helpen met het revalideren van rug-, schouder- of spierklachten.

 

Behandeling bij revalidatie

 

De behandeling is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en je uithoudingsvermogen. Het grootste gedeelte van de behandeling bestaat uit functionele oefentherapie. De behandeling verhoogt de lokale en algehele belastbaarheid en herstelt de functies die je nodig hebt in je dagelijkse bezigheden, je werk en tijdens het sporten. De behandeling vindt plaats aan de hand van behandelprotocollen. Een digitaal patiëntenvolgsysteem maakt de voortgang van de behandeling  inzichtelijk. Zo beoordelen we of de vooraf ingestelde behandeldoelen zijn gerealiseerd.

Faciliteiten voor revalidatie

 

Voor revalidatie in Enschede of Oldenzaal bieden de locaties Trifora en Vondersweijde de optimale faciliteiten door de aanwezigheid van een zwembad. Daarnaast beschikken we op alle locaties, ook aan de Oldenzaalsestraat, over een oefenzaal met alle benodigde apparatuur en middelen. Hierdoor hebben onze sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en algemeen therapeuten de optimale faciliteiten om te werken aan je revalidatie.

 

 

Afspraak voor revalidatie

 

Plan hieronder online een afspraak met één van onze fysiotherapeuten. Bel of mail voor meer informatie naar 053 851 06 94 of info@pro-f.nl

tomas-nijhuis-vierkant-50-50-grijs

“ik ben aangesloten bij het Rugnetwerk waardoor de lijntjes met orthopeden kort zijn en ik van de juiste kennis voorzien ben als het gaat om rug revalidatie”

Tomas

Osteopaat
maarten-brals-vierkant-50-50-grijs

``ik kan mijn kennis over het menselijk lichaam gebruiken om mensen te helpen en beter te maken, dat is toch mooi!``

Maarten

Fysiotherapeut
wouter-vos-vierkand-50-50-grijs

“voor de praktijk heb ik een protocol geschreven voor hydrotherapie (therapie in het water) waarbij ik mijn ervaring in het water kan delen met collega’s”

Wouter

Fysiotherapeut
Na de operatie aan mijn knie heb ik gerevalideerd binnen het Pro-F Performance Center, de faciliteiten daar hebben een enorm positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel.

Volg ons op social media: