Revalidatie

Optimaal revalideren

 

Fysiotherapie tijdens een revalidatieproces is een zaak van kennis en vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat je wordt voorzien van een op-het-lijf-geschreven behandeling van topkwaliteit, om vervolgens je eigen topprestatie neer te kunnen zetten. 

 

Wij werken volgens een unieke aanpak waarin we ons volledig focussen op wat jij wilt bereiken. Omdat het lichaam één geheel is waarin alles met elkaar verbonden is, kijken we eerst goed naar de oorzaak van je klachten of belemmeringen. Pas dan gaan we behandelen volgens een plan dat letterlijk op-jouw-lijf-geschreven is en met de specialisten die daarvoor nodig zijn. 

Voor de volgende revalidaties kun je terecht bij Pro-F:

Faciliteiten voor revalidatie

 

Voor revalidatie in Enschede biedt het Pro-F Performance Center de optimale faciliteiten door de aanwezigheid van een zwembad. Daarnaast beschikken we op alle locaties over een oefenzaal met alle benodigde apparatuur en middelen. Hierdoor hebben onze sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en algemeen fysiotherapeuten de optimale faciliteiten om te werken aan je revalidatie.

Behandeling bij revalidatie

 

De behandeling is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en je uithoudingsvermogen. Het grootste gedeelte van de behandeling bestaat uit functionele oefentherapie. De behandeling verhoogt de lokale en algehele belastbaarheid en herstelt de functies die je nodig hebt in je dagelijkse bezigheden, je werk en tijdens het sporten. De behandeling vindt plaats aan de hand van behandelprotocollen. Een digitaal patiëntenvolgsysteem maakt de voortgang van de behandeling  inzichtelijk. Zo beoordelen we of de vooraf ingestelde behandeldoelen zijn gerealiseerd.

Na de operatie aan mijn knie heb ik gerevalideerd binnen het Pro-F Performance Center, de faciliteiten daar hebben een enorm positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel.

Afspraak voor revalidatie

 

Plan hieronder online een afspraak met één van onze fysiotherapeuten. Bel of mail voor meer informatie naar 053 851 06 94 of info@pro-f.nl

HOOFDKANTOOR
Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede
Tel: 053-851 06 94

CLUBFIT
Parkweg 159 – 161
7545 MV Enschede
Tel: 053-203 21 67

Vera

“ik ben aangesloten bij het Hart Vaat Long (hvl) netwerk Twente en ben vanaf de eerste dag betrokken bij de hartrevalidatie binnen Pro-F”

Vera

Fysiotherapeut
Coen

``ik kan mijn kennis over het menselijk lichaam gebruiken om mensen te helpen en beter te maken, dat is toch mooi!``

Coen

Fysiotherapeut
Wouter

“voor de praktijk heb ik een protocol geschreven voor hydrotherapie (therapie in het water) waarbij ik mijn ervaring in het water kan delen met collega’s”

Wouter

Sportfysiotherapeut
Richelle Weenders

Richelle

Fysiotherapeut