Revalidatie

Optimaal revalideren

 

Fysiotherapie als ondersteuning bij revalidatie is een zaak van kennis en vertrouwen. Wij behandelen sportgerelateerde klachten maar begeleiden ook revalidatietrajecten na een ongeluk, of operatie van bijvoorbeeld knieën en heupen. Daarnaast hebben we gespecialiseerde fysiotherapeuten die je graag helpen met het revalideren van rug-, schouder- of spierklachten.

Faciliteiten voor revalidatie

 

Voor revalidatie in Enschede of Oldenzaal bieden het Pro-F Performance Center en de locatie Vondersweijde de optimale faciliteiten door de aanwezigheid van een zwembad. Daarnaast beschikken we op alle locaties over een oefenzaal met alle benodigde apparatuur en middelen. Hierdoor hebben onze sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en algemeen fysiotherapeuten de optimale faciliteiten om te werken aan je revalidatie.

Afspraak voor revalidatie

Plan hieronder online een afspraak met één van onze fysiotherapeuten. Bel of mail voor meer informatie naar 053 851 06 94 of info@pro-f.nl

HOOFDKANTOOR
Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede
Tel: 053-851 06 94

Meer informatie >>

CLUBFIT
Parkweg 159 – 161
7545 MV Enschede
Tel: 053-203 21 67

Meer informatie >>

PRO-F OLDENZAAL
Stationsplein 2
7573 AV Oldenzaal
Tel: 0541-29 11 05

Meer informatie>>

VONDERSWEIJDE
Ada Kokstraat 20
7572 EA Oldenzaal
Tel: 0541-70 02 02

Meer informatie>>

Behandeling bij revalidatie

De behandeling is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en je uithoudingsvermogen. Het grootste gedeelte van de behandeling bestaat uit functionele oefentherapie. De behandeling verhoogt de lokale en algehele belastbaarheid en herstelt de functies die je nodig hebt in je dagelijkse bezigheden, je werk en tijdens het sporten. De behandeling vindt plaats aan de hand van behandelprotocollen. Een digitaal patiëntenvolgsysteem maakt de voortgang van de behandeling  inzichtelijk. Zo beoordelen we of de vooraf ingestelde behandeldoelen zijn gerealiseerd.

Na de operatie aan mijn knie heb ik gerevalideerd binnen het Pro-F Performance Center, de faciliteiten daar hebben een enorm positieve bijdrage geleverd aan mijn herstel.
Vera

“ik ben aangesloten bij het Hart Vaat Long (hvl) netwerk Twente en ben vanaf de eerste dag betrokken bij de hartrevalidatie binnen Pro-F”

Vera

Fysiotherapeut
Niek

``ik kan mijn kennis over het menselijk lichaam gebruiken om mensen te helpen en beter te maken, dat is toch mooi!``

Niek

Fysiotherapeut
Wouter

“voor de praktijk heb ik een protocol geschreven voor hydrotherapie (therapie in het water) waarbij ik mijn ervaring in het water kan delen met collega’s”

Wouter

Sportfysiotherapeut
Richelle Weenders

Richelle

Fysiotherapeut
× Stel je vraag via WhatsApp