Online afspraak inplannen

Afspraak bij Pro-F Fysiotherapie

 

 

 

 

afspraak plannen

Om een online afspraak te plannen klik je op de button hieronder. Er opent dan een nieuw venster waar je in 5 stappen een afspraak hebt gemaakt. Voor afspraken binnen 24 uur kun je telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 053-851 06 94.

 

Online afspraak plannen

AFSPRAAK ANNULEREN

Je kunt je afspraak tot 24 van tevoren uur verzetten of afzeggen. Buiten kantooruren kun je je afmelding inspreken op de voicemail of doorgeven per mail: info@pro-f.nl Tevens kun je een bericht achterlaten op onze website door het contactformulier hieronder in te vullen.

Zeg je de afspraak te laat af, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij jou in rekening te brengen middels een factuur. Je ontvangt daarvoor een aparte nota. Let op: deze factuur is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar omdat het niet om verleende zorg gaat. Dit is een landelijke maatregel waaraan alle zorgaanbieders zich moeten houden en staat los van het feit of er al dan niet sprake is van een overmachtsituatie.

Direct een afspraak maken?

Voor het maken van afspraken of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar één van onderstaande telefoonnummers.

Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

Pro-F Enschede Clubfit
Parkweg 159-161
7545 MV Enschede
Tel: 053 – 203 21 67

Direct een afspraak plannen?
Dat kan ook via ons online afsprakentool. Zorg dat je alle gegevens bij de hand hebt en doorloop alle stappen. Wanneer je dit niet doet, wordt de afspraak niet verwerkt.

Afspraak maken

cONTACTFORMULIER

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer

    Bericht

    Aangesloten bij: