Online afspraak inplannen

Om een online afspraak te plannen klik je hieronder op de button “afspraak plannen”. Er opent dan een nieuw venster waar je in 5 stappen een afspraak hebt gemaakt. Voor afspraken binnen 24 uur kun je telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 053-851 06 94.

Pro-F Performance Center
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede
Tel: 053–851 06 94 (bereikbaar tijdens kantooruren)

Meer informatie >>

Clubfit
Parkweg 159 – 161
7545 MV Enschede
Tel: 053-203 21 67 (bereikbaar tijdens kantooruren)

Meer informatie >>

Let op! Het kan enige tijd duren (tot 24 uur) voordat je een mail ontvangt met een afspraak bevestiging.

Wanneer je op de laatste pagina terecht komt krijg je een samenvatting, daarna dien je de afspraak te bevestigen! Wanneer je dit niet doet, wordt de afspraak niet verwerkt.

Vanaf 1 januari 2022 werken we met een nieuw online boekingssysteem. Deze maakt gebruik van een 5 stappen om een afspraak in te plannen. Hieronder staat omschreven wat je moet doen om tot een afspraak te komen. Houdt je BSN nummer bij de hand want deze heb je bij stap 4 nodig.

Stap 1

Kies de gewenste locatie en geef aan of je een verwijzing hebt van een huisarts of specialist.

Stap 2

Kies het soort therapie die je nodig hebt en vervolgens een therapeut.

Stap 4

Kies een gewenste dag en vervolgens een tijdstip.

Stap 4

Voer je gegevens in. Je hebt je BSN nummer nodig

Stap 5

Je krijgt een overzicht te zien van alle gemaakte keuzes. Wanneer dit klopt dien je de afspraak nog te bevestigen.

Afspraak annuleren

Je kunt je afspraak tot 24 van tevoren uur verzetten of afzeggen. Buiten kantooruren kun je je afmelding inspreken op de voicemail of doorgeven per mail: (info@pro-f.nl) Tevens kun je een bericht achterlaten op onze website door het contactformulier in te vullen.

Zeg je de afspraak te laat af, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij jou in rekening te brengen middels een factuur. Je ontvangt daarvoor een aparte nota. Let op: deze factuur is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar omdat het niet om verleende zorg gaat. Dit is een landelijke maatregel waaraan alle zorgaanbieders zich moeten houden en staat los van het feit of er al dan niet sprake is van een overmachtsituatie.