De juiste begeleiding tijdens en na de zwangerschap

Zwangerschap is topsport

Bij Pro-F Professionele Fysiotherapie benaderen we een zwangerschap als topsport met de bevalling als topprestatie. Topsporters hebben een team van specialisten om zich heen die ze mentaal en fysiek begeleiden. Kennis en kunde is binnen handbereik waardoor de sporter van de juiste informatie wordt voorzien en zijn eigen lichaam leert kennen. Binnen onze praktijk bieden wij deze begeleiding rondom zwangerschap.

De begeleiding rondom de zwangerschap bestaat bij Pro-F Professionele Fysiotherapie uit de volgende onderdelen welke goed te combineren zijn maar ook afzonderlijk inzetbaar:

Fysiotherapie tijdens zwangerschap

Zwangerschapsgerelateerde klachten, zoals een pijnlijke (onder) rug zijn vaak goed te behandelen door een fysiotherapeut.

Trainen tijdens zwangerschap

Je eigen sport niet meer kunnen beoefenen maar wel willen blijven trainen tijdens je zwangerschap? Train onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut in je eigen tempo op je eigen niveau.

Trainen na de bevalling

De bevalling is een topprestatie waarna in eerste instantie rust zorgt voor herstel. Toch wil je in de loop van de tijd weer de dingen doen die je voor de zwangerschap ook deed. Middels de “training na de bevalling” bouw je met beleid weer kracht, conditie en stabiliteit op.

tjitske-fysiotherapie-enschede

``Zelf heb ik 4 kinderen en ervaren dat sporten en goede begeleiding tijdens en na je zwangerschap veel voordelen heeft.``

Tjitske

Fysiotherapeut
esther-sessink

``mensen helpen door inzicht te geven in hun eigen lijf waardoor ze weer optimaal kunnen functioneren is een mooie bijdrage die ik als fysiotherapeut kan leveren``

Esther

Manueeltherapeut
× Stel je vraag via WhatsApp