Verlenging samenwerking

FC Twente en Pro-F Fysiotherapie Versterken Samenwerking

FC Twente verlengt haar samenwerking met Pro-F Professionele Fysiotherapie voor de komende seizoenen. Beide partijen ondertekenden vandaag in De Grolsch Veste een nieuw contract dat loopt tot medio 2029.

Pro-F en FC Twente werken sinds 2017 samen. Dankzij deze samenwerking kunnen de spelers en speelsters van FC Twente gebruikmaken van de topfaciliteiten in het Pro-F Performance Center in Enschede. Hier werken geblesseerde spelers en speelsters, evenals jeugdspelers van de FC Twente/Heracles Academie, aan hun herstel.

Verschillende fysiotherapeuten van Pro-F maken deel uit van de medische staf van de eerste selectie, de FC Twente Vrouwen, en de jeugdteams van FC Twente Vrouwen. Ook werken ze nauw samen met de FC Twente/Heracles Academie. Deze professionals verzorgen de dagelijkse behandelingen en zijn verantwoordelijk voor de zorg voor, tijdens en na de wedstrijden. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de Sportmedische kliniek OCON.

Arthur Bennink, eigenaar van Pro-F Professionele Fysiotherapie, zegt: “We zijn trots op de inzet van onze therapeuten die dagelijks hun best doen om de spelers en speelsters optimaal te ondersteunen. We zijn verheugd om onze samenwerking met FC Twente voort te zetten. Deze nieuwe overeenkomst bevestigt de kwaliteit die onze professionals leveren.”

Dominique Scholten voegt toe: “Onze langdurige partnership met Pro-F wordt verder versterkt. We kijken uit naar een intensievere samenwerking, vooral met het oog op de te realiseren Sportcampus Diekman. Pro-F brengt veel kennis en ervaring in topsportbegeleiding mee en biedt onze spelers en speelsters toegang tot een groot team van specialisten met diverse disciplines.”

Aangesloten bij: