Stage bij Pro-F

Mijn Tijd bij Pro-F Fysiotherapie

Carmen van Haastert, een enthousiaste student bedrijfskunde met een specialisatie in Sportmanagement, heeft recent een boeiende stage van 20 dagen voltooid bij Pro-F Fysiotherapie. In deze blog deelt ze haar ervaringen en persoonlijke groei gedurende deze periode.

Carmen: Tijdens mijn stage bij Pro-F Fysiotherapie heb ik de unieke kans gehad om verschillende functies binnen de organisatie te leren kennen. Ik heb gesproken met fysiotherapeuten, voetbaltrainers en bewegingswetenschappers, wat me een breed inzicht heeft gegeven in de dynamiek van het werkveld.

Het was een geweldige ervaring om creatief bezig te zijn en daadwerkelijk bij te dragen aan een hoogwaardige klantbeleving. Wat ik vooral opvallend en prettig vond, was dat ik tijdens mijn stage erg serieus werd genomen. Het team van Pro-F Fysiotherapie is super vriendelijk, warm en geeft je echt een welkom gevoel. Dit heeft mijn stage-ervaring enorm verrijkt.

Ik heb veel geleerd over klantrelaties en de specifieke behoeften van verschillende doelgroepen. Het samenwerken met mensen uit diverse vakgebieden heeft me een goed beeld gegeven van het werkveld rond bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten. Deze interdisciplinaire samenwerking was zeer waardevol en heeft mijn begrip en respect voor deze beroepen vergroot.

Het creatieve aspect van mijn stage en de gezelligheid binnen het team van Pro-F wil ik graag meenemen in mijn toekomstige loopbaan. Het lijkt mij geweldig om mijn creatieve kant gedurende mijn gehele loopbaan tot uiting te laten komen. Daarnaast merkte ik dat een goede sfeer op de werkvloer mij stimuleert om een stapje extra te zetten in mijn werkzaamheden. Deze stage heeft me niet alleen veel praktische kennis en ervaring opgeleverd, maar ook geïnspireerd om te streven naar een werkplek waar creativiteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Aangesloten bij: