Samenwerking tussen FC Twente/Heracles Academie en Pro-F: Personal Training voor Optimale Prestaties

De Ambitie van de FC Twente/Heracles academie

Bij de FC Twente/ Heracles Academie draait alles om één duidelijke ambitie: doorbreken als professioneel voetballer. De academie streeft ernaar om veelbelovende talenten te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun dromen. In deze missie speelt Pro-F Professionele Fysiotherapie een cruciale rol als partner, verantwoordelijk voor de paramedische zorg van alle spelers. De toegewijde fysiotherapeuten van Pro-F richten zich op blessurepreventie en behandeling van eventuele klachten.

Uitbreiding van de Samenwerking

Nu gaan FC Twente/ Heracles Academie en Pro-F een stap verder in hun samenwerking. Deze uitbreiding omvat een aanbod van persoonlijke training op maat, in kleine groepen. Hierdoor krijgen spelers de mogelijkheid om verantwoordelijk extra te trainen naast hun reguliere programma. De personal trainer ontwerpt een trainingsplan dat volledig is afgestemd op de individuele behoeften en doelen van de speler, en dit gebeurt in nauwe samenwerking met de Academie. Deze speciale trainingen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief voor FC Twente/Heracles Academie spelers en vinden plaats op maandag- en donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.

Voordelen van Personal Training bij Pro-F

– De personal trainer, Daan, heeft direct contact met de academie en is daardoor volledig op de hoogte van de sterke punten en mogelijke verbeterpunten van elke speler.
– Er wordt zorgvuldig rekening gehouden met het reguliere trainingschema en de wedstrijden, wat resulteert in optimale prestaties op het juiste moment.
– Deze individuele en small group trainingen zijn volledig afgestemd op de individuele behoeften van de spelers en zijn financieel toegankelijker dan ooit tevoren.

Samen Streven naar Succes op het Veld

Bij Pro-F en FC Twente/ Heracles Academie bundelen we onze krachten om ervoor te zorgen dat onze spelers de best mogelijke ondersteuning krijgen om hun droom van professioneel voetbal te verwezenlijken. Samen streven we naar succes en topprestaties op het veld.
Aangesloten bij: