Schouderklachten bij krachttraining opgelost

Sinds 1 september 2015 is Pro-F fysiotherapie ook te vinden binnen de sportschool CubFit in Enschede waar onze nieuwe collega Steve Miller is komen te werken. Steve is enthousiast van start gegaan en heeft inmiddels al heel wat patiënten mogen helpen. Zijn eerste patiënt is inmiddels uitbehandeld en kan klachtenvrij weer zijn (kracht)trainingen voltooien. Mooi om te lezen hoe enthousiast hij is over zijn therapeut, Steve. Lees hier zijn positieve beleving van Ferry binnen de muren van ClubFit.

“Ik kwam in behandeling bij Pro-F fysiotherapie nadat ik al een tijd rondliep met schouderklachten. Een instabiele schouder was snel en accuraat opgemerkt door fysiotherapeut Steve Miller. Zowel de therapie, de fysiotherapeut en de locatie zijn mij erg goed bevallen. Steve is niet alleen een fysiotherapeut in traditionele zin. Naast zijn kennis van therapieën is hij eveneens een goede personal trainer en weet hij zich goed te verplaatsen in de mindset van een sporter. Zijn advies en begeleiding is niet alleen werk voor hem, maar bovenal een passie. Dit merk je duidelijk aan de manier waarop hij zijn werk doet en ik ben ervan overtuigd dat dit in resultaten is terug te zien. De locatie in een sportschool (Club Fit) is ideaal. We konden direct met verschillende oefeningen aan het werk en de therapie was zodoende goed te combineren met de rest van mijn trainingsschema. Kortom, top!” Aldus Ferry, die klachtenvrij weer zijn krachttraining kan oppakken.

Wil je ook een afspraak maken met Steve klik dan op onderstaande button en kijk in zijn agenda voor een beschikbare plek.

Direct afspraak maken

 

Aangesloten bij: