Ervaring na heupklachten

Heupklachten

Het is ondertussen al weer bijna een jaar geleden dat ik voor het eerst bij Esther kwam met pijn in mijn heup, tenminste dat dacht ik. Ik kon bijna niets meer, zelfs mijn sokken aantrekken was al een hele klus. Al snel gaf Esther aan dat het niet mijn heup was, maar dat het probleem een hernia leek te zijn. Dus ik even naar de dokter, en ja hoor ik bleek mijn tijd ver vooruit te zijn.

Nog maar 23 jaartjes jong en ik had een hernia te pakken. Ik had twee mogelijkheden, heel hard trainen of een operatie. Ik heb er voor gekozen om samen met de hulp van Esther te gaan trainen. Elke week twee keer naar de fysio en elke dag thuis veel oefeningen doen.

Door de goede hulp en de juiste oefeningen is het gelukt om weer normaal te functioneren. Helaas lukt het me nog niet om weer aan atletiek te doen, dus daarom loop ik op het moment nog bij de fysio. Nu Ester even met zwangerschapsverlof is, train ik gezellig door met de hulp van Wouter.
Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Pro-F te gaan met mijn klachten, want ze helpen je super. Ze hebben aandacht voor jou als persoon en spelen daar ook op in, in de behandeling. Zo heb ik er nog wel eens een handje van om te actief te zijn en te veel te willen. Dit hadden ze al snel door en houden me ook daar goed mee in de gaten.

Kortom, zowel Esther als Wouter helpen me enorm in het herstel van mijn hernia en begeleiden me goed in het bereiken van mijn doel; weer kunnen hardlopen.

groetes,
Laura

Aangesloten bij: