Ervaring met top-sport-begeleiding

Top sporter Renée vertelt:

 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Renée van Harselaar en ik doe aan judo. Ik train 4 keer in de week bij stichting judosport oost, 1 keer in Heerenveen bij de talententraining, 1 keer in Nieuwegein bij de bondstraining en verder doe ik ook nog krachttraining.
Doordat ik zo veel sport heb ik regelmatig kleine blessures, en hiervoor ben ik onder behandeling bij pro-f.

Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam ik met een schouder blessure bij pro-f, ik was toen onder behandeling bij Marco Pallencaoe. Sinds een jaar ga ik iedere week naar Arthur, hij helpt mij om blessure te voorkomen en te verhelpen. Dit doet hij door middel van massages en door mij oefeningen te laten doen waarbij ik goed beweeg. Ik merk heel goed dat ik hierdoor lekker vrij kan judoën en op een goede manier leer bewegen. Het is goed te merken dat Arthur veel ervaring heeft met topsport en leert mij heel goed dat ik naar mijn lichaam moet luisteren.

Renée van Harselaar

Aangesloten bij: