Stage Lara Perez Docampo

Lara heeft het afgelopen half jaar stage gelopen bij Pro-F fysiotherapie. Hierbij heeft ze voornamelijk binnen onze locaties aan de Oldenzaalsestraat en Trifora in Enschede meegelopen. Lara komt uit Duitsland en rond deze zomer haar opleiding fysiotherapie aan het Saxion in Enschede af. Lara heeft haar stage afgesloten met een presentatie.

“Het zit er al weer op. Mijn zes maanden stage bij Pro-F. De tijd is voorbij gevlogen. Voor ik het wist zat ik alweer aan mijn eindpresentatie. Met veel plezier kan ik hier dan ook op terug kijken. Het was een leuke, gezellige en heel leerzame tijd.

Door de goede begeleiding en tips van mijn stagebegeleiders Arthur en Marco, maar ook van de rest van het team was het erg leerzaam. De sfeer in de praktijk is aangenaam en mede door de leuke groep collega’s en prettige patienten was er altijd wel wat te lachen.

Hierbij wil ik de patiënten en iedereen van Pro -F bedanken voor de leuke en leerzame stageperiode!“ Lara Perez Docampo

Zie hieronder de eindpresentatie van Lara

Aangesloten bij: