Samenwerking met FC Twente/ Heracles Academie verlengd

FC Twente/ Heracles Academie ook de komende jaren voorzien van paramedische begeleiding door Pro-F Professionele Fysiotherapie

De intensieve samenwerking tussen Pro-F Professionele Fysiotherapie en vernieuwde FC Twente/ Heracles Academie wordt verlengd waardoor de jeugdspelers ook de komende jaren weer voorzien worden van kwalitatieve paramedische begeleiding door de professionals van Pro-F.

Lianne, Jurgen en Aafje zorgen namens Pro-F voor de preventie van blessures en behandeling van klachten. Wanneer er een blessure is opgetreden zorgen zij voor de inzet van de juiste professionals. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de ervaren collega’s van Pro-F in het Pro-F Performance Center om een zo optimaal mogelijke revalidatie voor elke speler te garanderen.

 

Dominique Scholten, FC Twente/ Heracles Academie;

‘’Met Pro-F hebben we een sterke partner op gebied van sport fysiotherapie. Naast dat ze over veel kennis en ervaring beschikken, zijn ze ook erg ambitieus. Wij zijn ervan overtuigd dat ook deze samenwerking goed past bij het professionaliseren van de FC Twente/Heracles Academie. Met hun roots in de regio willen ze ook graag participeren en wat brengen in het Regioplan.’’

 

Lianne Harmsen, Pro-F Professionele Fysiotherapie:

“De combinatie van werken in de topsport én in de fysiotherapie praktijk maakt de we de kennis en ervaring vanuit beide werelden, voor zowel topsporters als reguliere patiënten, optimaal kunnen inzetten. Daarnaast biedt de samenwerking voor ons als therapeuten een afwisselende, uitdagende baan met waarin we ons kunnen doorontwikkelen”.

 

 

Aangesloten bij: