Fysiotherapie Enschede

Pro-F fysiotherapie nu ook bij Trifora

Een unieke combinatie

Per 1 januari start Pro-F fysiotherapie met een praktijkruimte binnen het grootste sportcentrum van Enschede: Trifora Health-, Racket- en Wellness-Club.
Binnen Trifora zijn twee behandelkamers en verschillende faciliteiten als fitness, wellness, groepszalen en een verwarmd zwembad. Pro-F ziet in deze samenwerking enorme kansen voor het uitbreiden van revalidatietrajecten, omdat er nu zowel in Enschede als in Oldenzaal beschikt wordt over een zwembad. De samenwerking richt zich niet alleen op de eigen patiënten van Pro-F die nu uitgebreide mogelijkheden hebben voor een aanvullend beweegprogramma, maar ook op de leden van Trifora die nu direct een beroep kunnen doen op de ondersteuning door een fysiotherapeut.

Revalidatie en hersteltraining

De faciliteiten en met name het zwembad zijn bijzonder geschikt voor hersteltrainingen en revalidatie van (top)sporters. Maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om te kunnen werken met bepaalde groepen patiënten met bijvoorbeeld gewrichtsslijtage (artrose), overgewicht (obesitas), diabetes en hartfalen. Daarnaast bieden de faciliteiten van Trifora goede mogelijkheden voor de begeleiding van patiënten met een nieuwe heup of knie. Ook een verdere uitbouw van de zwangerschapscursussen behoort nu tot de mogelijkheden.
Sportcentrum Trifora ligt aan de Kotkampweg 65 in Enschede en beschikt over prima parkeergelegenheid.

Afspraak maken

Een onlineafspraak voor januari maken bij Trifora kan natuurlijk al via onderstaande link of door telefonisch contact met ons op te nemen via nummer: 053 – 203 20 02

Aangesloten bij: