Locatie ClubFit ook pluspraktijk proof

Een half jaar na de opening van de nieuwste locatie, ClubFit Enschede, werd het ook hier tijd voor een audit. Om net als alle andere locaties het certificaat pluspraktijk te mogen dragen werden de locatie, de therapeuten en diens dossiers doorgespit.

Wat is een pluspraktijk?

De verzekeraars Menzis, Achmea (met merken als Zilveren kruis en FBTO) en De Friesland stellen eisen aan fysiotherapie praktijken om zo de kwaliteit van de zorg die zij vergoeden te garanderen. Middels een audit worden de praktijken getest op een divers aantal punten zoals behandelkwaliteit, informatievoorziening en nazorg. Ook de voorzieningen op de betreffende locatie worden bekeken, waar onder andere openingstijden en bereikbaarheid punten van aandacht zijn. Komt de locatie door de test dan mag de fysiotherapie praktijk zich “pluspraktijk” noemen.

Met vlag en wimpel geslaagd

Het blijft altijd spannend zo’n test… want niet alleen zou de locatie Clubfit pluspraktijk proof worden. Het slagen van de audit betekent het behoud van het certificaat voor de gehele praktijk. Spannende uurtjes dus voor onze collega Steve die de last deze dag op zijn schouders droeg. Maar samen met praktijkondersteuner Carien wisten ze met vlag en wimpel te slagen. Steve gefeliciteerd, jij en je locatie zijn pluspraktijk proof!

clubfit pluspraktijk proof

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen aan een fysiotherapeut, vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer

    Bericht

    Aangesloten bij: