Trotse partner van FC Twente

Trotse partners; Trifora Sports & Health Club en Pro-f Professionele Fysiotherapie feliciteren FC Twente met het behaalde kampioenschap!

Vanwege de faciliteiten die Trifora en Pro-F bieden zijn de spelers van FC Twente graag geziene gasten bij het vitaliteitscentrum van Trifora en binnen het Pro-F Performance Center. Zowel de mannen als de vrouwen van FC Twente trainen vrijwel wekelijks aan de Kotkampweg. Ze sporten regelmatig in de krachtzaal maar doen bijvoorbeeld ook aan yoga en hersteltraining in het zwembad.

Pro-F was ook dit seizoen weer onderdeel van het medische team. De therapeuten Marco, Ralph en Wouter zorgden op het trainingscomplex in Hengelo voor behandeling. Regelmatig is er uitgeweken naar het Pro-F Performance Center voor een krachttraining. Ook revalidatietrajecten werden hier één op één hier uitgevoerd.

‘’Onze kracht onderscheidt zich in de diversiteit, kwaliteit, professionaliteit en expertise. Alles op het gebied van vitaliteit en een gezonde leefstijl kan je bij ons vinden. Wij geloven namelijk dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, voldoende ontspannen en gezond eten.’’ aldus clubmanager Niek Tunderman.

Trifora en Pro-F hopen ook aankomend jaar weer een aanvulling te kunnen zijn voor de spelers van FC Twente.

Trifora en Pro-F wensen FC Twente volgend jaar heel veel succes in de eredivisie!

Aangesloten bij: