Jouw Marathon Avontuur

Start in het Pro-F Performance Lab

Als fervent hardloper heb jij duidelijke ambities: je wilt beter worden, je snelste 10 kilometer rennen, of misschien wel de uitdaging aangaan van een halve marathon, of zelfs een hele. Je hebt geïnvesteerd in de juiste uitrusting – die kostbare, perfect passende hardloopschoenen dankzij die gedetailleerde loopanalyse en dat geavanceerde sporthorloge dat elke stap registreert. Maar nu wil je nog meer uit je training halen. En hier komt het Pro-F Performance Lab om de hoek kijken, waar we begrijpen wat jou drijft.

Hoe we jou helpen om je prestaties te verbeteren

Bij Pro-F werken we met geavanceerde technologie om jouw huidige conditie en jouw sterke en minder sterke punten als hardloper te doorgronden. We verzamelen data, zodat onze bewegingswetenschapper een op maat gemaakt trainingsadvies kan ontwikkelen dat jouw training naar een hoger niveau tilt.

 • Hardloop blessures voorkomen
 • Optimaal trainen
 • Deskundig, individueel en op maat gemaakt advies

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?
Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een mail via info@pro-f.nl of bel 053-8510694

Ik had verwacht meer last te krijgen op de lange afstanden. Maar ik loop nu veel makkelijker dankzij de oefeningen om de stabiliteit in mijn heupen te verbeteren.

Michiel (doel halve marathon)

Multidisciplinaire aanpak

Podotherapie Dankzij een multidisciplinaire aanpak wordt er vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar de voorwaarden die bij hardlopen nodig zijn om een topprestatie te kunnen leveren. Onderdelen daarvan zijn stabiliteit, flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. Maar ook schoeisel en zolen kunnen in sommige gevallen belangrijk zijn. Daarvoor werken we nauw samen met (sport) podotherapeut Maikel Caarels van ProKinesis.

Fysiotherapie In geval van pijntjes en klachten kunnen we snel schakelen met onze (sport)fysiotherapeuten. Zij zijn specialisten in bewegen en kunnen goed inschatten welke belasting mogelijk is, zodat je kan blijven trainen en de ook de klachten verholpen worden.

Personal training Heb je begeleiding nodig bij het optrainen van bepaalde spiergroepen? Met de verworven data van onze bewegingswetenschappers maken we trainingsschema’s op maat die naadloos aansluiten op jouw doelen.

Sneller lopen of efficiënter trainen?

Als je vooruitgang wilt boeken met hardlopen, is het cruciaal om af en toe een stap op de plaats te nemen en je huidige conditie te evalueren. Welke test ons het juiste inzicht geeft is afhankelijk van jouw doel. We kijken eerst naar jouw doelen en verwachtingen, voordat we samen de vervolgstappen nemen. Na een intakegesprek gaan we over tot de testfase. Afhankelijk van je doelen kunnen verschillende performance testen ingezet worden of met elkaar gecombineerd. Onze performance testen kunnen bestaan uit de volgende modules:

 • Inspanningstest op de loopband
 • Performance screening
 • 3D beweeganalyse

 

Meer over performance testen

Contact

Wij bieden een uitgebreid pakket aan sporttesten en metingen die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Afhankelijk van de sport kunnen we een test- en meetplan samenstellen, zodat jij kunt toewerken naar jouw persoonlijke topprestatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor het maken van een offerte, afspraak of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Pro-F Performance Lab
Kotkampweg 69
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

CONTACTFORMULIER

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht

  Lees over ervaringen van anderen

  Vele (professionele) sporters zijn je voor gegaan en hebben hun ervaringen beschreven in deze berichten.

  Bekijk al het nieuws
  Performance Lab

  Duursportlab in de praktijk

  Dit zijn Maikel Caarels (podotherapeut) en Wouter Welling (bewegingswetenschapper). Vanuit… Lees verder

  Ervaringen

  Gemotiveerd blijven is de uitdaging!

  Demotiverende klachten Stefan is in 2020 begonnen met hardlopen nadat… Lees verder

  Performance Lab

  Blessurevrij trainen voor de Enschedese Marathon

  Op zondag 24 april gaan weer duizenden mensen meedoen met… Lees verder

  Ervaringen

  Halve marathon lopen na auto-ongeluk

  Aanstaande zondag 24 april wordt de Enschedese Marathon weer gehouden…. Lees verder

  Aangesloten bij: