Hockeyprestatie verbeteren

Blessures voorkomen en prestatie verbeteren

Hockey staat bekend als een explosieve sport. Als speler ben je voortdurend in beweging, wissel je snel tussen de verdedigende en aanvallende rol en beweeg je mee op het tempo van het spel. De dynamiek van hockey brengt aanzienlijke risico’s op blessures met zich mee.

Jouw data, jouw topprestatie

In het Pro-F Performance Lab helpen wij je aan de hand van wetenschappelijke data om je hockey prestaties te verbeteren en de kans op blessures te verminderen. Met geavanceerde apparatuur stellen we het ideale trainingsschema voor je op, boordevol hockey oefeningen die je helpen om naar een hoger niveau te groeien.

 • Voorkom blessures
 • Haal alles uit je training
 • Deskundig, individueel en op maat gemaakt advies

Specifieke vragen voor jouw situatie?
Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een mail via info@pro-f.nl of bel 053-8510694

Jouw doel, wij helpen

Jouw hockey doelen bepalen welke factoren gemeten moeten worden. Zo kunnen we jouw fysieke voorwaarden inzichtelijk maken en je helpen je doelen te bereiken. Er zijn verschillende sporttesten die fysieke voorwaarden voor hockey meten. De modules zijn afzonderlijk af te nemen en goed te combineren.

Module voor hockey

Performance screening: Met deze test analyseren we de kracht in de belangrijkste spiergroepen die jij nodig hebt om te voetballen. Hieruit kunnen wij jouw sterke en zwakke punten bepalen waarop jij doeltreffend kunt trainen.

3D bewegingsanalyse: hiermee maken we het bewegingspatroon inzichtelijk met behulp van de sensoren van Xsens. Zo wordt bijvoorbeeld het looppatroon en/of sprongtechniek in kaart worden gebracht.

Veldtesten: Wil jij uithoudingsvermogen, sprintsnelheid en/ of wendbaarheid verbeteren? Dan testen we eerst hoe je ervoor staat en kunnen aan de hand van deze meetresultaten goed advies geven en een trainingsschema schrijven.

test je hockey team

Niet alleen voor individuele hockeyspelers is het interessant om te weten waar je op moet trainen. Ook voor een trainer is inzicht in de spelers van groot belang. Als trainer wil je weten waar je in de training de aandacht op moet leggen om het gehele team naar een hoger niveau te brengen.

Onze experts werken nauw samen met trainers om inzicht te verschaffen in de collectieve sterke punten en uitdagingen. Met behulp van wetenschappelijke testmethoden kunnen we de sterke en zwakke punten van het team identificeren en gerichte trainingsprogramma’s opstellen om de teamdynamiek en individuele spelvaardigheden te verbeteren. Samen streven we naar succes op het veld en een vermindering van blessures.

Contact

Wij bieden een uitgebreid pakket aan sporttesten en metingen die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Afhankelijk van de sport kunnen we een test- en meetplan samenstellen, zodat jij kunt toewerken naar jouw persoonlijke topprestatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor het maken van een offerte, afspraak of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Pro-F Performance Lab
Kotkampweg 69
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

Contactformulier

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht

  Aangesloten bij: