Optimaal trainen voor wielrenners

Haal meer uit je training

Of je nu een professionele atleet bent, een weekendfietser of ergens daartussenin, iedereen heeft de mogelijkheid om een stap verder te gaan, om nét dat beetje extra uit jezelf te halen of om juist sneller te herstellen van een kwetsuur. En wij bij het Pro-F Performance Lab zijn er om je daarbij te helpen.

Hoe DATA je helpt om beter te presteren

Het Pro-F Perfromance Lab is waar wetenschap en technologie samenkomen om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Als bewegingswetenschapper weet ik hoe complex en wonderbaarlijk het menselijk lichaam is. Maar met de juiste kennis en technologie kunnen we de geheimen van jouw lichaam ontrafelen en je helpen je grenzen te verleggen.

 • Voorkom blessures
 • Haal alles uit je training
 • Deskundig, individueel en op maat gemaakt advies

Specifieke vragen voor jouw situatie?
Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een mail via info@pro-f.nl of bel 053-8510694

Super geholpen door Wouter met het afstellen van mijn racefiets en opstellen trainingsschema om de Stelvio te gaan beklimmen!

Bert

Testen en meten voor wielrenners in de praktijk

Voordat je vol gas kunt geven om je doelen te bereiken, is het soms verstandig om even stil te staan bij je huidige conditie. Wanneer je kiest voor een uitgebreide analyse bij Pro-F, bespreken we eerst met jou je doelen en verwachtingen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten testen en alle testen zijn te combineren. Afhankelijk van jouw doelen kijken we welke informatie we willen verzamelen om nieuwe plannen te maken of schema aan te passen.

 

Testen bij wielrennen

Performance screening: Deze module geeft antwoord op de vraag hoe goed je belangrijkste spieren ontwikkeld zijn die je gebruikt tijdens het wielrennen. Zo brengen we je sterke en zwakke punten in kaart, zodat je gerichter kunt trainen.

Inspanningstest op de fiets: Tijdens deze inspanningstest meet de bewegingswetenschapper jouw hartslagzones. Bovendien krijg je realtime feedback over je conditie dankzij een hartslagmeter.

Bikefit: Met de bikefit zorgen we ervoor dat jouw fiets helemaal op jouw lichaam is afgesteld, zodat jij het beste uit je training kunt halen.

Contact

Wij bieden een uitgebreid pakket aan sporttesten en metingen die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Afhankelijk van de sport kunnen we een test- en meetplan samenstellen, zodat jij kunt toewerken naar jouw persoonlijke topprestatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor het maken van een offerte, afspraak of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Pro-F Performance Lab
Kotkampweg 69
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

CONTACTFORMULIER

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht

  Aangesloten bij: