Nieuwe voorgevel pro-f

Nieuwe hoofdlocatie per 1 januari 2018

Het gaat goed met ons! Zo goed, dat we op onze huidige locatie aan de Oldenzaalsestraat in Enschede uit ons jasje zijn gegroeid. We zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor onze praktijk. Eentje die niet alleen past bij onze omvang, maar ook bij onze ambitie om iedereen een een-op-een (of op het lijf geschreven of individuele) behandeling van professionele topkwaliteit te bieden.

Zichtlocatie

Deze locatie hebben we gevonden bij Trifora Sports & Health Club aan de Kotkampweg. We krijgen hier aan de zichtkant aan de Oldenzaalsestraat een nieuwe praktijk met eigen ingang, en gratis(!) parkeerplaatsen. We beschikken hier bovendien over prachtige voorzieningen, waaronder een zwembad en fitnessapparatuur en kunnen we uw behandeling dus nog professioneler aanpakken.

Vitaliteitscentrum

In Trifora hebben wij niet alleen een nieuwe huisbaas, maar ook een partner gevonden. Net als Trifora willen wij vitaliteit bij jong en oud stimuleren. Hierin vullen wij elkaar natuurlijk uitstekend aan. Samen bieden we een in Twente uniek aanbod van uitgebreide sportfaciliteiten en behandelingen onder 1 dak en vormen wij het vitaliteitscentrum van Twente.

Start bouw

De bouw is 4 september van start gegaan. Op bijgaande impressie zie je hoe onze nieuwe accommodatie er straks uit gaat zien. In januari 2018 hopen we je daar te ontvangen en behandelen. Wij zien ernaar uit!

Voor vragen over de verbouwing en de plannen kan je altijd terecht bij je eigen fysiotherapeut van Pro-F of bel 053 – 851 06 94.

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer

    Bericht

    Aangesloten bij: