Webinar: Zorgverzekering en vergoeding voor fysiotherapie van mijn kind

Hoe wordt fysiotherapie vergoed voor mijn kind? Hoeveel behandelingen kan mijn kind per jaar krijgen? Wat als er een operatie moet plaatsvinden, met daarna een revalidatie? Wat moet je doen wanneer je kind 18 wordt?

 

Misschien heb je er nooit bij stil gestaan en laat je je pas informeren wanneer je het nodig hebt. Toch is het wel handig om een aantal dingen te weten om achteraf niet voor verrassingen te komen staan. Want die verrassing  kan grote financiële gevolgen met zich mee brengen. Laat je vooraf dus goed informeren en voorkom verassingen.

 

Middels deze webinar zullen we je in vogelvlucht meenemen in de wereld van de zorgverzekering en vergoedingen voor fysiotherapie van je kind. December is de maand van de nieuwe zorgpolissen en je te verdiepen in een mogelijk nieuwe zorgverzekering. Door goed geïnformeerd te zijn kun je de juiste keuze maken. Daar helpen we je graag bij!

Wat: Webinar “Zorgverzekering en vergoeding voor fysiotherapie van mijn kind”

Datum: Donderdag 16 december

Tijd: 19.00 uur – 20.00 uur

Kosten: Gratis

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan deze gratis webinar, meld je dan aan door hieronder je naam en e-mailadres in te voeren. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met de benodigde gegevens om deel te nemen.

Let op, de mail kan in je spam terecht komen, check deze ook!

Meld je aan:

  Je naam *

  Je e-mailadres *

  Hoe kwam je op de hoogte van deze webinar?

  Wat heb je nodig?

  • Een goed werkende wifi/ internet verbinding!
  • Een laptop, tablet of vaste computer.
  • Heb je de App voor MS Teams, klik dan op de link, het webinar start dan in de Teams App.
  • Het webinar start om 19.00 uur. Je kunt deelnemen vanaf 18.45 uur.

  Aangesloten bij: