Pre-season

Zomerprogramma

Wil jij fit beginnen aan het nieuwe voetbalseizoen en blessures voorkomen? Wil jij graag een aantal weken extra trainen gedurende de zomer stop? Dan is het Pre-season programma echt wat voor jou! Pro-F Professionele Fysiotherapie heeft een uniek programma samengesteld waarin je wordt klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

Fit beginnen, blessures voorkomen

Het Pre-season Zomerprogramma is bedoeld voor amateur voetballers vanaf 16 jaar. Het drie weken durende programma bestaat uit een afwisseling van krachttrainingen, veldtrainingen, looptrainingen en voetbal inhoudelijke trainingen, gegeven door Pro-F professionals. Twee maal in de week een uur lang train je coördinatie, kracht, snelheid en techniek.

 

Meld je aan door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen.

PRAKTISCHE INFO

Het pre-season zomerprogramma 2023 zal plaats vinden in weken 26, 27, 28, 29 en 30. (26 juni – 30 jul) Er zullen twee trainingen per week plaatsvinden, op maandag en donderdag, van half 7 tot half 8. Er is een minimale inschrijving van 20 deelnemers om het zomerprogramma door te laten gaan.

De kosten zijn 49 euro per persoon voor (minimaal) drie weken en 15 euro per extra week. Wil je meerdere mensen aanmelden of een heel team? Neem dan telefonisch contact op 053-8510694 of mail naar info@pro-f.nl.

AANMELDEN

Wil je graag deelnemen aan het Pre-Season Zomerprogramma? Meld je dan aan door onderstaand contactformulier in te vullen.

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Aangesloten bij: