Informatieavond

"Zorgverzekering & vergoeding voor fysiotherapie"

uitnodiging

Wij nodigen jullie van harte uit voor een informatieve avond over “Zorgverzekering en vergoeding voor Fysiotherapie”. December is de maand van de nieuwe zorgpolissen en je te verdiepen in een mogelijk nieuwe zorgverzekering. Door goed geΓ―nformeerd te zijn kun je de juiste keuze maken. Daar helpen we je graag bij! Tijdens deze informatieavond nemen we je in vogelvlucht mee in de wereld van de zorgverzekering en vergoedingen voor fysiotherapie.
 

πŸ“† Datum: maandag 18 december 2023
πŸ•– Tijd: 20.00 uur – 21.00 uur
πŸ“ Locatie: Pro-F, Kotkampweg 65, Enschede

 

Wat kun je verwachten?

πŸ€” Slim kiezen voor jouw gezondheid: Ontvang waardevolle inzichten over hoe je de juiste zorgverzekering kunt kiezen die aansluit bij jouw gezondheidsbehoeften en die van je gezin.

πŸ’‘ Fysiotherapie in detail: Leer alles over vergoedingen voor fysiotherapie aan de hand van praktische voorbeelden.

πŸ” Praktische tips en adviezen: Ontvang praktische tips over het selecteren van de beste zorgverzekering en aanvullende pakketten

🀝 Individueel advies: Na de presentatie staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven over jouw specifieke situatie.

Aanmelden:

Laat ons weten of je aanwezig zult zijn door het contactformulier in te vullen. We kijken ernaar uit om samen met jullie een waardevolle avond te beleven.

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer

    Bericht

    Aangesloten bij: