Fysiotherapie Enschede

Professionele topkwaliteit voor iedereen

 

Uit eigen ervaring weten wij hoe een individuele benadering bij topsporters leidt tot betere prestaties. Ze worden omringd door een team van professionals van uiteenlopende disciplines die er samen volledig op zijn gericht de sporter te geven wat deze nodig heeft om optimaal te presteren. Ieder detail is belangrijk en alles wordt uit de kast gehaald. Op basis van integrale inzichten worden pragmatische keuzes gemaakt voor het pad naar succes.

 

Wij gaan ervoor zorgen dat jij diezelfde op-het-lijf geschreven behandeling van professionele topkwaliteit kan krijgen om vervolgens jouw eigen topprestatie neer te kunnen zetten. Of dat nu lekker boodschappen doen, fietsen of de marathon lopen is.

Afspraak fysiotherapie

 

Voor fysiotherapie van professionele topkwaliteit kan je terecht bij één van onze locaties in Enschede. We streven ernaar binnen 48 uur een eerste afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch of via deze website. Je kunt hieronder een afspraak plannen met één van onze fysiotherapeuten. Na het maken van een afspraak ontvang je van ons een bevestiging. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars waardoor we (afhankelijk van je aanvullende verzekering) direct kunnen declareren bij de zorgverzekeraars. Bel of mail voor meer informatie naar 053 851 06 94 of info@pro-f.nl

Pro-F Performance Center (Trifora)
Kotkampweg 65
7531 AS Enschede
Tel: 053–851 06 94

Clubfit
Parkweg 159 – 161
7545 MV Enschede
Tel: 053-203 21 67

tjitske-fysiotherapie-enschede

“mijn kennis over optimaal bewegen wil ik graag delen, vooral bij kinderen en jonge sporters is het de uitdaging om dat op hun niveau over te dragen”

Tjitske

Fysiotherapeut
coen-kamphuis

Coen

Fysiotherapeut
Bart

Bart

Fysiotherapeut
vera-hovenier-2

``met de patiënt samenwerken om weer klachtenvrij te zijn, dát maakt fysiotherapie een mooi vak``

Vera

Fysiotherapeut