Ervaring na hernia klachten

Na vier keer pijnbestrijding voor mijn hernia was er nog steeds geen verandering/ verbetering wat de pijn betreft. Ik kon nog geen 100 meter pijnvrij lopen, niet zitten, kortom eigenlijk niks en zat te wachten op een oproep voor een hernia-operatie. 

Kijken naar de oorzaak van de klacht

De Arbo-arts stuurde mij door naar Arthur Bennink van Pro-F fysiotherapie in Enschede. Dat hij een “vakman” is werd mij na de eerste keer al duidelijk. Hij keek naar de stand van mijn lichaam en constateerde dat ik scheef stond. Met zijn handen en knie, duwen en trekken aan mijn heupen en benen gaf mij dat direct al een gevoel op de juiste plek te zijn.

Een goede reactie op de behandeling

De nacht na de eerste behandeling had ik enorme kramp in beide kuiten, volgens Arthur een geweldige reactie! Bij de derde keer therapie gingen we naar de sportzaal voor bewegingsoefeningen en gewichten om mijn spierkracht op te bouwen. Ik kreeg oefeningen mee om thuis te doen om mijn lichaam in de goede stand te houden.

Een operatie aan mijn rug is niet meer nodig

Het is niet te geloven, maar na een maand kon ik al twee keer per dag vijf kilometer pijnvrij wandelen! Na zes weken is tien kilometer wandelen geen probleem, ik kan weer volop bewegen en aan het werk, zonder een operatie. De hernia kan nu op een natuurlijke manier genezen. Arthur is een echte professionele therapeut die naar je kijkt en luistert en je zo de juiste begeleiding geeft. Ik kan het iedereen aanraden van zijn kennis te profiteren!!

Gerard Kleverwal

Ervaring na hernia operatie

Ook last van hernia? Maak direct een afspraak

Direct afspraak maken

 

 

Aangesloten bij: