Vacature praktijkondersteuner - Pro-F Professionele Fysiotherapie
18090
page-template-default,page,page-id-18090,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vacature praktijkondersteuner

Ben jij de nieuwe steun en toeverlaat van Pro-F Professionele Fysiotherapie? Wij zoeken ter versterking van ons supportteam een praktijkondersteuner (m/v) voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en bent de spil in onze organisatie. Als praktijkondersteuner heb je een veelzijdige rol en ben je de eerste contactpersoon voor patiënten. De praktijkondersteuner is onderdeel van het Supportteam dat onze verschillende praktijken ondersteund. De verantwoordelijkheden van het supportteam zijn: HR, Backoffice, Financieel en Marketing. Voor de huidige functie zijn we op zoek naar iemand met affiniteit met HR en Backoffice werkzaamheden.

Wat betekent dat precies?

Samengevat bestaan je taken als praktijkondersteuner uit:

  • Coördineren van alle praktische zaken op kantoor
  • Bewaken van e-mail, agenda’s en coördineren van afspraken
  • Declareren naar patiënten en zorgverzekeraars
  • Coördineren en bewaken van HR
  • Ondersteunen van het managementteam en je collega’s

En verder? Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt voor een soepel verloop op kantoor en eromheen. Je bent verantwoordelijk voor de hele office-infrastructuur, waarbij je alle praktische zaken regelt en coördineert.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als praktijkondersteuner, secretaresse of managementassistent. Je trekt graag van alles naar je toe.

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
  • Je redt je aan de telefoon in het Engels
  • Je kunt snel schakelen
  • Je bent klantgericht, zelfredzaam, professioneel en vriendelijk

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie met verschillende praktijken op het gebied van fysiotherapie en osteopathie. Wij staan voor professionele fysiotherapie of osteopathie waarbij wij ernaar streven om elke patiënten zijn eigen topprestatie te laten leveren.

Klantbeleving, kwaliteit en ontwikkeling zijn binnen onze organisatie belangrijke kernwaarden. De zorg voor onze patiënten staat daarbij centraal. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een informele en tegelijkertijd professionele en ambitieuze omgeving.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature als praktijkondersteuner? Solliciteer dan direct. Vul onderstaand formulier in en voeg je CV en een foto toe.

Solliciteren via email mag natuurlijk ook: Stuur je CV en begeleidende motivatie naar info@pro-f.nl ter attentie van Carien Huis in ’t Veld.

Sluitingsdatum is 1 februari 2018

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Motivatie

CV toevoegen

Foto toevoegen