vacature praktijkondersteuner - Pro-F Professionele Fysiotherapie
18090
page-template-default,page,page-id-18090,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

vacature praktijkondersteuner

Ben jij de nieuwe steun en toeverlaat van Pro-F fysiotherapie? Wij zoeken ter versterking van ons zelfsturende team een praktijkondersteuner (m/v) voor 30 uur per week.

 

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en bent de spil in onze organisatie. Als praktijkondersteuner heb je een veelzijdige rol en ben je de eerste contactpersoon voor patiënten.

 

Wat betekent dat precies?

Samengevat bestaan je taken als praktijkondersteuner uit:

  • Coördineren van alle praktische zaken op kantoor
  • Bewaken van e-mail, agenda’s en coördineren van afspraken
  • Declareren naar patiënten en zorgverzekeraars
  • Verwerken van binnenkomende facturen
  • Ondersteunen van het managementteam en je collega’s

 

En verder? Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt voor een soepel verloop op kantoor en eromheen. Je bent verantwoordelijk voor de hele office-infrastructuur, waarbij je alle praktische zaken regelt en coördineert.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als praktijkondersteuner, secretaresse of managementassistent. Je trekt graag van alles naar je toe.

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
  • Je redt je aan de telefoon in het Engels
  • Je kunt snel schakelen
  • Je bent klantgericht, professioneel en vriendelijk

Wie zijn wij?

Het team fysiotherapeuten is een zelfsturend team met veel verantwoordelijkheden. Klantbeleving, kwaliteit en ontwikkeling zijn binnen onze organisatie belangrijke kernwaarden. De zorg voor onze patiënten staat daarbij centraal. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een informele en tegelijkertijd professionele en ambitieuze omgeving.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature als praktijkondersteuner? We doen het solliciteren een beetje anders, zodat jij maximaal de kans krijgt jouw talenten te laten zien. Geen saaie brief, maar een persoonlijke video waarin je ons overtuigt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Op deze video horen we graag je motivatie, ambities/toekomst visie en je sterke punten. Je kunt solliciteren via het formulier hieronder, vergeet dan niet om een videobestand toe te voegen. Wees jezelf, creatief en laat ons zien dat je het aandurft.

 

Solliciteren via email mag natuurlijk ook: Stuur jouw video, begeleid door je CV naar info@pro-f.nl ter attentie van Carien Huis in ’t Veld.

Sluitingsdatum is 15 november 2016

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Motivatie

CV toevoegen

Video toevoegen (max 200MB)