Actuele vacature

Kom jij ons team versterken en Pro-F laten groeien? Bekijk de vacatures. Zit jij bij het doorlezen op het puntje van je stoel? Wacht dan niet met reageren!

Vacature fysiotherapeut

Ben jij een ervaren fysiotherapeut met vakkennis, een open attitude en pro-actieve houding? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven. Binnen ons Pro-F Performance Center zijn wij op zoek naar een ambitieuze professional voor onze doelgerichte patiënten die weer voor topprestaties willen gaan. Het is aan jou en je collega therapeuten om deze gemotiveerde mensen na een blessure of ingreep weer terug brengen op hun oude niveau of zelfs hoger. Wij zijn op zoek naar een teamplayer met een sterke focus op kwaliteit en klantbeleving.

Vacature sportfysiotherapeut

Ben jij een zelfstandig werkend, ambitieuze en ervaren sportfysiotherapeut met een open attitude en pro-actieve houding? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven. Binnen ons Pro-F Performance Center in Enschede zijn wij op zoek naar een fulltime sportfysiotherapeut voor onze (top)sporters die weer voor topprestaties willen gaan. Het is aan jou en je collega therapeuten om deze gemotiveerde sporters na een blessure of ingreep weer terug te brengen op hun oude niveau of zelfs hoger. Binnen het Pro-F Performance Center werk je samen met een team van specialisten vanuit diverse disciplines.

Werken bij Pro-F

Durf jij vragen te stellen, out of the box te denken en dingen anders te doen? Wil je blijven leren om jezelf te verbeteren? En ben jij bereid om net die ene stap extra te zetten om succes te behalen? Dan is er binnen onze organisatie ruimte voor jou! Bij Pro-F werken we met een jong team van ambitieuze professionals en krijg je volop de kans je te ontwikkelen.  Zo haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar ook uit je patiënten. Interesse? Kom kennis maken dan drinken we samen een kop koffie.

 • Groei door tot master

  Werken bij Pro-F betekent continue persoonlijke ontwikkeling. Van incompany cursussen tot opleiding, bij Pro-F ben je nooit uitgeleerd.

 • Werken in het Pro-F Performance Center....

  .... betekent samenwerken in een multidisciplinair team op een toplocatie.

 • Carrièrekansen in topsport

  Pro-F werkt samen met verschillende topsporters en organisaties in binnen en buitenland. Dit biedt voor jou kansen om met de topsporters te werken.

 • Werken met topsporters

  Pro-F werkt samen met verschillende topsporters en organisaties in binnen en buitenland.

 • De leukste teamuitjes...

  .... met de leukste collega's. Het gezellige Pro-F team bestaat uit jonge, ambitieuze fanatiekelingen.

 • Leren in de praktijk

  Begin je carrière met een leerzame stage bij Pro-F. En niet alleen voor fysiotherapie studenten!

Samen voor topprestaties

Therapeuten van Pro-F zorgen ervoor dat iedereen een op- het-lijf geschreven behandeling van professionele topkwaliteit kan krijgen om vervolgens zijn of haar eigen topprestatie neer te kunnen zetten. Of dat nu lekker boodschappen doen, fietsen of de marathon lopen is. De mensen die bij ons in de praktijk komen zijn actieve, doelgerichte individuen die bewuste keuzes maken en gaan voor kwaliteit. Ongeacht hun leeftijd zijn ze gemotiveerd om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Deze kwaliteit behalen we door nauw met elkaar samen te werken en van elkaar te leren.

 • Iedereen zijn eigen topprestatie

  Een nieuw persoonlijk record tijdens de marathon of een rondje wandelen met de hond.

 • voor alle leeftijden

  Wat je bewegingsdoelen ook zijn, Pro-F helpt je deze te behalen.

Carrièrekansen bij Pro-F

Wil je doorgroeien tot master of carrière maken in topsportbegeleiding? Alle therapeuten binnen Pro-F werken middels een POP (Persoonlijk Ontwikkeling Plan), er is opleidingsbudget en er worden regelmatig interne cursussen georganiseerd. Pro-F heeft samenwerkingen met verschillende topsportorganisaties en topatleten die we in binnen en buitenland begeleiden op het gebied van performance. Ga jij topprestaties leveren of wordt het jouw missie om atleten te helpen naar de absolute top?

Open sollicitatie

Ben jij ambitieus, pro-actief en leergierig? Kom dan kennis maken onder genot van een kop koffie en vertel ons waarom we jou zouden moeten aannemen.

De voordelen op een rij

 • Enthousiaste collega’s
 • Opleidingsbudget
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Kansen in topsportbegeleiding
 • Topfaciliteiten
 • Samenwerken in een multidisciplinair team

Sollicitatie procedure

 • Wanneer je, na het insturen van je CV en motivatie, uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek gaan we onder het genot van een goede kop koffie kennis maken. Dit is een oriënterend gesprek om te kijken of er een match is tussen beide partijen.
 • Als er wederzijds een klik is wordt er een tweede afspraak ingepland of je mag een dagdeel meelopen met één van de therapeuten. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van de praktijk, de werkwijze en de visie. Anderzijds kunnen jouw kennis, kunde en vaardigheden worden getoetst door (eventuele) toekomstige collega’s.
 • Is er een match? Dan rest alleen het overeenkomen van het contract en hopen we je te kunnen verwelkomen!

Begin je carriere bij Pro-F

Wanneer je stopt met leren, stop je met groeien. Er is altijd een excuus om niet verder te zoeken, maar vaak zit in die ene stap extra de sleutel tot succes. Eigenlijk is ons vak net als topsport: fouten maken, leren van je fouten en beter worden. We leveren graag een bijdrage om jonge talenten klaar te stomen voor de praktijk. Kom jij stage lopen, een opdracht uitvoeren of afstuderen bij Pro-F? Er is een beperkt aantal stageplekken dus wees er op tijd bij.

Leren tijdens stage

Jonge talenten geven wij graag de mogelijkheid om te leren in de praktijk. Kom je stage lopen of afstuderen bij Pro-F en wij zullen je voorzien van de juiste begeleiding in een professionele omgeving.

Stagiair Fysiotherapie

Wij geven jong talent graag de kans om zich te ontwikkelen in de praktijk middels een leerzame stage.

 

Stage content creator

Voor een innovatieve en jonge praktijk is communicatie en social media erg belangrijk. Ben jij een communicatietalent met een creatieve geest? Dan zoeken wij jou!

 

Afstudeeropdracht communicatiestrategie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) Commerciele Economie, Ondernemerschap en Retailmanagment of (studierichting) Sportmarketing voor een interessante afstudeeropdracht. Ben jij dé persoon die voor ons een praktisch uitvoerbaar communicatiestrategie kan ontwikkelen? Solliciteer dan direct!

Na ruim 13 jaar werken bij FC Twente ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De stap naar Pro-F Professionele Fysiotherapie is een zeer bewuste keuze geweest. De ambitie en werkwijze van Pro-F sluiten aan bij mijn visie op fysiotherapie. En het nieuwe Pro-F Performance......

Mijn eindstage zit er bijna op. Gedurende de afgelopen vijf maanden heb ik stage gelopen bij Pro-F Professionele Fysiotherapie in Enschede. Als vierdejaars student denk je goed voorbereid te zijn om in een fysiotherapie praktijk goed te kunnen presteren met de opgedane kennis….. Mijn doel......

Het eerste seizoen van de professionele schaatsploeg van TalentNed zit erop. Als fysiotherapeut van de ploeg ben ik overal mee naar toe gereisd en heb ik alle hoeken van de wereld gezien. Van Polen, Noorwegen en Duitsland tot Japan en Noord-Amerika. Trainingsweken en wedstrijden, vaak......

Bas Bruinewoud heeft het afgelopen half jaar stage gelopen op onze locatie aan de Oldenzaalsestraat in Enschede. Aan het eind van de stage vragen wij onze stagiaires altijd om een blogje te schrijven over zijn of haar ervaringen. Lees hier het verhaal van Bas. Halverwege......

Het weekend van 30 juni stond twee dagen in het teken van een incompany cursus. Het gehele Pro-F team met een aantal gast-cursisten maakten kennis met het model over de fascie van Dr. Stephen Typaldos. Middels deze cursus hebben we veel geleerd dat buiten de reeds......

Justin Wiggers kwam een half jaar geleden werken bij Pro-F en vliegt nu alweer uit. Een kort en krachtige carrière in de fysiotherapie. Zijn passie ligt bij ondernemen en hij grijpt zijn kans. Lees in deze blog over zijn ervaring met Pro-F. Het werkveld bekleden......

Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij Pro-F Professionele Fysiotherapie. Voordat ik begon aan mijn stage bij Pro-F heb ik eerst gedurende drie jaar de opleiding fysiotherapie gevolgd waarbij ik bij drie andere praktijken stage heb gelopen. Ik zit nu......

De afgelopen periode heb ik mogen stagelopen bij Pro-F, wellicht hebben jullie mij gezien op één van de locaties, Trifora, Clubfit of Oldenzaalsestraat. Helaas ben ik alweer aangekomen bij de laatste weken op dit stage adres. In deze blog vertel ik graag over mijn ervaring......

Na vier jaar is Pro-F weer te vinden langs de internationale schaatsbanen met talentenploeg TalentNED. Acht jaar lang was eigenaar en oprichter van Pro-F Professionele Fysiotherapie, Arthur Bennink, onderdeel van de medische staf van Gerard Kemkers en de commerciële schaatsploeg TVM.  Nu gaan beide mannen......