Trainen na bevalling

Trainen na de bevalling

Herstellen na een topprestatie

De bevalling is een topprestatie waarna in eerste instantie rust genomen moet worden om te herstellen. Op een gegeven moment wil je weer de dagelijkse dingen op kunnen pakken om vervolgens weer de dingen te kunnen doen die je voor de bevalling ook deed, zoals sporten of werken.

 

Om je herstel te bevorderen en klachten als rug-, bekkenklachten en incontinentie te voorkomen is het verstandig op dit goed op te bouwen. De trainingen bij Pro-F Professionele Fysiotherapie zijn gericht op het (weder) opbouwen van conditie, kracht en stabiliteit van o.a. buik, billen en bekkenbodemspieren.

 

Je kan met deze training starten vanaf zes weken na je bevalling. De één uur durende trainingen worden gegeven door de ervaren fysiotherapeuten Esther en Tjitske en worden gegeven binnen het Pro-F Performance Center aan de Kotkampweg 65 in Enschede.

Intake

Voorafgaande aan de eerste les vindt er een intake plaats. Tijdens deze uitgebreide anamnese worden eventuele klachten in kaart gebracht maar er wordt ook gekeken naar de algemene conditie en fitheid. Aan de hand hiervan wordt een op maat gemaakt trainingsschema gemaakt.

Trainingstijden en kosten:

De training is iedere donderdag van 19.00 – 20.00 uur en kosten 100 euro voor 10 weken.

Aanmeldingsformulier

Meld je aan voor de training door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor de intake.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenste Trainingsavond
Do 19.00 - 20.00 uur

Opmerking