Van potential naar professional

Uitdagende traineeship voor locatiemanager in de fysiotherapie

Ben jij een fysiotherapeut die wel van een uitdaging houdt? Ben jij de optimist die in mogelijkheden denkt? Hou je van je vak en wil jij je (management)talenten graag ontwikkelen? Lees dan snel verder. Wellicht dat wij de uitdagende traineeship voor jou hebben om boven jezelf uit te stijgen.

De perfecte kandidaat:

De perfecte kandidaat heeft 1 tot 2 jaar werkervaring als fysiotherapeut en is nu klaar voor de volgende stap. Je hebt een brede interesse; bedrijfsprocessen, klantbeleving en management. Je bent communicatief sterk en kan goed organiseren. Maar bovenal ben je bereid om te leren en sta je open voor feedback.

Profieleisen:

 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Commercieel gevoel;
 • Leergierig en zelfbewust
 • Min 1 jaar werkzaam als fysiotherapeut
 • BIG geregistreerd

Werken en leren in de praktijk

Gedurende het traineeship dat een jaar duurt word je opgeleid tot locatiemanager van een fysiotherapiepraktijk. Naast je werkzaamheden als fysiotherapeut krijg je intensieve interne en externe coaching en training van professionals. Je maakt kennis met de biomechanische visie op behandelen en de bedrijfscultuur van de praktijk.

Werken bij Pro-F…

… betekent samenwerken met professionals in een informele sfeer. Therapeuten van Pro-F zorgen ervoor dat iedereen een op- het-lijf geschreven behandeling van professionele topkwaliteit kan krijgen om vervolgens zijn of haar eigen topprestatie neer te kunnen zetten. Of dat nu lekker boodschappen doen, fietsen of de marathon lopen is. De mensen die bij ons in de praktijk komen zijn actieve, doelgerichte individuen die bewuste keuzes maken en gaan voor kwaliteit. Ongeacht hun leeftijd zijn ze gemotiveerd om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Deze kwaliteit behalen we door nauw met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Daarnaast worden alle therapeuten ondersteund door het Support Team op het gebied van kwaliteit, processen en klantbeleving.

Solliciteren

Klinkt dit als een uitdaging? Kom dan kennis maken. Vul onderstaand formulier in en voeg je CV en een foto toe, dan plannen we een koffie date!

Solliciteren via email mag natuurlijk ook: Stuur je CV en begeleidende motivatie naar info@pro-f.nl ter attentie van Richelle Gaakink.

Sluitingsdatum: 30 oktober 2019

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Motivatie

  CV toevoegen

  Foto toevoegen