Pro-F Sports Academy

Ben jij straks de nieuwe fysiotherapeut van FC Twente? Of ga jij mee op trainingskamp met toptalenten van TalentNED uit het schaatsen, wielrennen of MTB’en? Of ben jij diegene die met FC Twente vrouwen de Champions League in gaat? Start je carrière naast je opleiding Fysiotherapie middels de Pro-F Sports Academy. Meld je aan voor de speed date op woensdag 29 juni om 16.00 uur. Dan vertellen we alles over de mogelijkheden, kijken we naar jouw ambitie en wellicht is er een match!

Wij zijn op zoek naar talentvolle fysiotherapeuten in opleiding die ambitieus zijn en in zichzelf willen investeren. Binnen deze leerlijn word je binnen 3 jaar klaargestoomd voor een baan binnen de (top)sport. Je krijgt de kans om extra kennis op te doen tijdens extra lesavonden, ervaring op te doen binnen de (top)sport als verzorger, stage te lopen bij ons (top)sport partners én af te studeren binnen onze één van onze onderzoekslijnen.

Voorwaarden Pro-F Leerlijn Sport:

  • Affiniteit met sport
  • Proactieve houding
  • Bereid om minimaal één avond in de week of een dag in het weekend stage te lopen
  • Afgeronde minor musculoskeletal óf van plan deze minor nog te gaan volgen
  • Minimaal het eerste jaar van de bachelor Fysiotherapie afgerond
  • Eventueel afstudeerstage én onderzoek bij Pro-F

Ben jij die vakidioot die wij zoeken? Solliciteer dan voor een plek in deze leerlijn. Solliciteren kan voor 28 juni 2022 via richelle.gaakink@pro-f.nl. Het sturen van je CV en een korte motivatie is voldoende. Iedereen die solliciteert wordt uitgenodigd voor een speeddate in ons Pro-F Performance Center op woensdag 29 juni om 16.00 uur,