Fysiotherapie Enschede Oldenzaal - Pro-F fysiotherapie
Bij Pro-F fysiotherapie in Enschede en Oldenzaal weten we hoe belangrijk het is om je vrij te kunnen bewegen zonder pijn. Door onze behandelingen, adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat je weer beter kunt bewegen.
fysiotherapie, enschede, oldenzaal, fysiotherapeut
15724
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15724,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Fysiotherapie

Fysiotherapie Enschede en Oldenzaal

Professionele topkwaliteit voor iedereen

 

Uit eigen ervaring weten wij hoe een individuele benadering bij topsporters leidt tot betere prestaties. Ze worden omringd door een team van professionals van uiteenlopende disciplines die er samen volledig op zijn gericht de sporter te geven wat deze nodig heeft om optimaal te presteren. Ieder detail is belangrijk en alles wordt uit de kast gehaald. Op basis van integrale inzichten worden pragmatische keuzes gemaakt voor het pad naar succes.

 

Wij gaan ervoor zorgen dat jij diezelfde op-het-lijf geschreven behandeling van professionele topkwaliteit kan krijgen om vervolgens jouw eigen topprestatie neer te kunnen zetten. Of dat nu lekker boodschappen doen, fietsen of de marathon lopen is.

Afspraak fysiotherapie

 

Voor fysiotherapie van professionele topkwaliteit kan je terecht bij één van onze vier locaties in Enschede en Oldenzaal. We streven ernaar binnen 48 uur een eerste afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch of via deze website. Je kunt hieronder een afspraak plannen met één van onze fysiotherapeuten. Na het maken van een afspraak ontvang je van ons een bevestiging. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars waardoor we (afhankelijk van je aanvullende verzekering) direct kunnen declareren bij de zorgverzekeraars. Bel of mail voor meer informatie naar 053 851 06 94 of info@pro-f.nl

tjitske-brummelman-vierkant-50-50-grijs

“mijn kennis over optimaal bewegen wil ik graag delen, vooral bij kinderen en jonge sporters is het de uitdaging om dat op hun niveau over te dragen”

Tjitske

Fysiotherapeut
wouter-vos-vierkand-50-50-grijs

“ik ben zelf ervaringsdeskundige als het gaat om (knie)blessures, en voel me dan ook erg betrokken bij mijn patiënten”

Wouter

(sport) Fysiotherapeut (io)
vera-hovenier

``met de patiënt samenwerken om weer klachtenvrij te zijn, dát maakt fysiotherapie een mooi vak``

Vera

Fysiotherapeut

Volg ons op social media: