ervaring met hoofdpijnklachten

Ervaring met hoofdpijnklachten

Hoofdpijnklachten in 5 behandelingen weg

Ik liep al een tijdje rond met hoofdpijn en zoals dat bij mij gaat moet het echt niet meer vol te houden zijn voordat ik er wat aan ga doen. Op een gegeven moment had ik dagelijks last van de pijn die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aanwezig was. Voor mijn gevoel kwam het vanuit mijn nek en schouders. Ik probeerde de spierspanning in deze regio weg te krijgen door te blijven bewegen, op mijn houding te letten, te sporten en te ontspannen maar de hoofdpijn werd niet minder.

Een verrassende oorzaak van mijn hoofdpijn

Mijn vrouw was onder behandeling (ook voor hoofdpijnklachten) bij Tomas, fysiotherapeut bij Pro-F en Osteopaat in opleiding. Omdat ik zelf niks kon veranderen aan de hoofdpijn ben ik ook naar Tomas gegaan. De spanning in mijn nek en schouders waren wel degelijk aanwezig maar de oorzaak hiervan verbaasde mij enorm! Het waren namelijk mijn middenrif en mijn lever.

Behandeling van middenrif tegen hoofdpijn

De behandeling bestond uit het “los” maken van nek en schouders maar ook het middenrif. Waarbij het middenrif en het omliggende gebied rond mijn lever werden vrij gemaakt en weer goed gingen bewegen. Daarnaast werd mij geadviseerd om mijn lever te ondersteunen door middel van rust, veel slapen en het voorkomen van stress. Ook heb ik met een plantaardige ontgiftingskuur mijn lever gereinigd. Goede voeding werd mij ook geadviseerd maar dat schoot er helaas als eerste bij in…

Geen hoofdpijnklachten meer

Ik ben ontzettend blij met dit geweldige resultaat in zo’n korte tijd. De kracht van Tomas zit hem in het feit dat hij niet alleen de klacht bestrijdt maar achterhaald waar het vandaan komt. Hij geeft je tips mee om dit in de toekomst te voorkomen en je algehele gezondheid te verbeteren. Ik ben nu klachtenvrij maar mocht er in de toekomst iets zijn dan ga ik zeker naar Tomas en ik kan het ook een ander aanraden.

L. de Leeuw

Ook last van hoofdpijnklachten? Je kan zonder verwijzing van de huisarts bij Pro-F fysiotherapie terecht. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Maak online een afspraak of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Bericht