Duursporter, Optimaliseer je Prestaties

Het Pro-F Performance Lab onthult de geheimen van duursport testen

Duik dieper in je hardloop- en fietsprestaties met wetenschappelijke precisie en geavanceerde metingen in ons state-of-the-art Pro-F Performance Lab.

Wetenschappelijk Onderbouwd Trainingsschema voor Duursporters

Duursporters hebben vaak ambitieuze doelen. Of je nu een marathonloper bent of een fietser die de uitdaging van Marmotte Alpes aangaat, de intensieve training kan het lichaam belasten en risico’s zoals overbelasting en overtraining met zich meebrengen. Wil je op een effectieve en verantwoorde manier naar je doel werken, dan is inzicht in je huidige conditie en sterke en zwakke punten essentieel. Het Pro-F Performance Lab helpt je bij dit inzicht, waardoor je jezelf continu kunt overtreffen.

hoe we duursporters helpen

Het Pro-F Performance Lab maakt gebruik van geavanceerde technologieën die specifiek zijn ontworpen voor duursporters en inzicht bieden in jou als sporter. De verzamelde data wordt grondig geanalyseerd door een bewegingswetenschapper, waarna je een op maat gemaakt trainingsadvies ontvangt in de vorm van een trainingsschema. Dit schema dient als leidraad voor een verantwoorde en effectieve training die je helpt je doelen te bereiken en blessures te voorkomen.

 • Voorkom blessures
 • Haal alles uit je training
 • Deskundig, individueel en op maat gemaakt advies

Specifieke vragen voor jouw situatie?
Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een mail via info@pro-f.nl of bel 053-8510694

Hoe Werkt Dit in de Praktijk

De testen en metingen van Pro-F Performance Lab zijn effectief omdat ze inzicht geven in je huidige conditie en sterke en zwakke punten. Het proces begint met een intakegesprek met onze bewegingswetenschapper, waarin je je verwachtingen en doelen bespreekt. Na dit intakegesprek volgt de testfase, bestaande uit verschillende testen afhankelijk van de sportdiscipline. Voor duursporters hebben we:

 • Inspanningstest op de loopband of op de fiets
 • Performance screening
 • 3D bewegingsanalyse
 • Bikefit

Afhankelijk van je doelen kunnen verschillende performance testen ingezet worden of met elkaar gecombineerd.

Meer over performance testen

Contact

Wij bieden een uitgebreid pakket aan sporttesten en metingen die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Afhankelijk van de sport kunnen we een test- en meetplan samenstellen, zodat jij kunt toewerken naar jouw persoonlijke topprestatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor het maken van een offerte, afspraak of stellen van vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kan ons een mail sturen op info@pro-f.nl of tijdens kantooruren bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Pro-F Performance Center
Kotkampweg 69
7531AS Enschede
Tel: 053 – 851 06 94

CONTACTFORMULIER

Of vul het onderstaande contactformulier in met je vraag en/of opmerking dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht

  Aangesloten bij: