Corona update

24 maart 2020

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en het advies van de overheid om geen behandeling meer uit te voeren tenzij strikt noodzakelijk en op verwijzing van de huisarts of specialist.
Alle afspraken die vóór 24 maart gemaakt zijn gaan niet door. Iedereen wordt hierover persoonlijk geïnformeerd en er wordt gekeken of onderstaande alternatieven voor jou een oplossing bieden.

We blijven natuurlijk voor iedereen bereikbaar en we gaan je, waar mogelijk, helpen.

Alternatieve oplossingen:

  • Telefonisch consult
  • Beeldbel consult
  • Digitaal trainingsschema
  • 1 op 1 videotraining

We blijven voor je klaarstaan in deze bijzondere tijd, bel 053-8510694 of mail je vragen naar info@pro-f.nl

 

16 maart 2020

Pro-F is geopend.

Op dit moment bieden we alleen individuele zorg aan patiënten zonder luchtwegklachten en griepverschijnselen (hoesten, keelpijn, verkoudheid of koorts). De groepslessen voor Zwangerschap en Hartrevalidatie zijn inmiddels geannuleerd. Deelnemers zijn hier individueel over geïnformeerd.

We willen onze zorg blijven aanbieden zolang dat kan. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid in de zorgketen waardoor de druk op andere zorgprofessionals zo laag mogelijk blijft. Wanneer er door de autoriteiten anders wordt besloten zullen we daar gehoor aan geven.

Telefonisch consult

heb je vragen of klachten en wil je een fysiotherapeut spreken voor advies zonder naar de praktijk te komen. Dan kunnen we een telefonisch consult voor je inplannen. Bel voor een afspraak: 053-8510694.

Locaties Enschede

Locatie Pro-F Performance Center een de Kotkampweg is geopend. De sportschool Trifora is wel gesloten. Patiënten kunnen zoals gewoonlijk gebruik maken van onze eigen ingang aan de linkerkant van het pand.

Locatie Clubfit aan de Parkweg is gesloten (de online agenda is gesloten). Alle patiënten die reeds een afspraak hebben op deze locatie worden persoonlijk gebeld voor nieuwe afspraak in het Pro-F Performance Center. Patiënten die een nieuwe afspraak willen maken (bij Richelle of Martijn) kunnen gebruik maken van deze online agenda.

Locaties Oldenzaal:

Locatie Stationsplein is geopend.

Locaties Vondersweijde is gesloten. Patiënten kunnen uitwijken naar de locatie aan het Stationsplein. Hier zullen Ilse en Jonne gebruik maken van de, voor fysiotherapie, ingerichte kamer.

 

Algemeen:

Wij volgen richtlijnen die landelijk worden geadviseerd door het RIVM en hebben extra hygiënemaatregelen getroffen:

  • We geven geen hand meer;
  • We vragen patiënten met koorts of luchtwegklachten hun afspraak (zo vroeg mogelijk) af te zeggen. Therapeuten zullen hier ook extra alert op zijn en zullen wegblijven van de praktijk wanneer hier sprake van is;
  • Was bij binnenkomst je handen;
  • Neem plaats bij de behandelkamer van je behandelend therapeut (zie de kamerplanning in de wachtkamer);
  • Kom indien mogelijk alleen naar de afspraak en laat kinderen/ partner etc. thuis;
  • Indien je het prettig vindt, mag je uiteraard je eigen handdoek(en) meenemen.

 

 

 × Stel je vraag via WhatsApp