Afspraak fysiotherapie Enschede - online afspraak maken
16258
page-template-default,page,page-id-16258,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Afspraak Pro-F Performance Center

Afspraak Pro-F Performance Center

Tot en met vrijdag 22 december kan je nog afspraken inplannen op de locatie Oldenzaalsestraat 141. Na de kerst, vanaf woensdag 27 december 2017 zijn we met ons hoofdkantoor gevestigd in het Pro-F Performance Center aan de Kotkampweg 65 in Enschede.

 

Bel voor meer informatie 053 851 06 94 of vul het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Agenda

Let op!

Ter bevestiging van de afspraak ontvang je een bevestigingsmail in je inbox. Heb je deze mail niet ontvangen dan is het maken van de afspraak niet gelukt. Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer 053-851 06 94

Stap 1:

Controleer de locatie (en selecteer een beschikbare medewerker). De agenda verschijnt met daarin de beschikbare momenten in het groen. Let op! De agenda verspringt automatisch naar het eerst beschikbare moment (van de geselecteerde medewerker). Controleer altijd de datum!

Selecteer het gewenste moment door op een groen vlak te klikken.

Stap 2:

Vul alle velden in, accepteer de voorwaarden en klik op ‘verstuur’. Bij een succesvol gemaakte afspraak ontvang je een e-mail op het ingevulde mailadres.